Hur man tar bort dörrpanelen på en 2003 Acura RSX

March 13

Hur man tar bort dörrpanelen på en 2003 Acura RSX


Det finns ett antal anledningar till varför du kanske vill ta bort dörrpanelen från din Acura RSX. Du kanske vill sätta i nya högtalare eller laga ett trasigt lås. Oavsett anledning att ta bilen till en professionell är inte alltid det mest prisvärda alternativet. Att ta bort luckan måste göras försiktigt så att du inte bryta de klipp som håller dörren på plats. Om dessa är bruten, kan de vara kostsamma att ersätta. Följ några tips för att ta bort din dörr panel säkert.

Instruktioner

1 Hitta spegeln montera locket. Använd handen för att bända bort det. Var försiktig: det är de klipp som håller den på plats och de är sköra.

2 Ta bort plastkåpan bakom dörrhandtaget genom att bända loss den med skruvmejseln. Skruva skruvarna bakom handtaget och ta bort handtaget.

3 Koppla ur nätanslutningen för dörrlåset. Med hjälp av en spårskruvmejsel, bända plasten klipp av metallkrok av det inre handtaget. Dra haken och ta bort hela dörrhandtaget.

4 Ta bort de tre återstående synliga skruvar och kräng fönster strömbrytarpanelen hjälp av platt skruvmejsel. Koppla ur fönsterkontakt.

5 Utgå från spegeln montera locket och fortsätter moturs försiktigt ryck på omslaget och klippen börjar poppa ut. Det kommer att finnas åtta klipp totalt, två på varje sida och fyra över bottnen. När du har hoppat ur alla klipp, lyft luckan uppåt.

6 Ta bort clipsen på baksidan av panelen där strömkablarna gå till strömbrytarpanelen. Panelen kan sedan tas bort genom att dra det rakt ut.