Hur vill kolla Fido röstmeddelande

March 11

Hur vill kolla Fido röstmeddelande


Fido, som ägs av Rogers Communications, verksamt i Kanada, erbjuder ett brett utbud av mobiltelefoner, inklusive smartphones. Även om företaget erbjuder flera planer, inte för närvarande erbjuda röstbrevlåda om du inte lägger till en befintlig plan. Från och med 2010, kostar röst $ 7, men det finns en mängd olika sätt att få tillgång till den.

Instruktioner

1 Tryck på "1" på Fido luren och håll ner för ett par sekunder för att få tillgång till röstbrevlådan.

2 Ange din kod i telefonen. Om det är första gången du använder telefonen, måste du skapa en kod, vanligen fyra till 10 siffror. Du kommer också att skapa en hälsning.

3 Erhålla meddelanden från en fast telefon genom att ringa din Fido nummer och vänta på hälsning.

4 Tryck på knappen eller "#" tangenten medan gratulations spelar. Skriv in din behörighetskod följt genom att trycka på fyrkant.

5 Få din röstbrevlåda från röstmeddelande Retrieval nummer. Numret förprogrammerat i Fido, eller så kan du spara numret i en telefonbok.

Tips

  • Store röstmeddelanden på upp till fem dagar med grundläggande lagring. Förvara din röstbrevlåda upp till 10 dagar med förbättrad röstbrevlåda lagring. Lagra 10 tre minuter meddelanden för grundläggande lagring och 35 fem minuter meddelande med förbättrad lagring.