Hur får man musik på iPod När du har hämtat låtar

March 19

Din iPod ger dig tillgång till alla din favoritmusik i en bekväm plats på en enhet som lätt kan passa in i fickan, handväskan eller ryggsäcken. Oavsett om du väntar på ett möte, eller är ute för en körning, har tillgång till all din musik innebär att du inte behöver missa ett beat. Musik, video, program, och bilder är alla överförs till din iPod via iTunes, Apples exklusiva mediaspelare. ITunes är gratis att ladda ner för både PC och Mac, och låter dig skräddarsy, tillfoga eller ändra musiken på din iPod när som helst.

Instruktioner

1 Slå på din Mac eller PC och öppna iTunes.

2 Ladda ner den musik du vill synkronisera till din iPod genom att köpa låten eller albumet från "iTunes Store" i iTunes.

3 Slå på din iPod och anslut din iPod till datorn med USB-kabeln som medföljde iPod. Du kommer att veta din iPod är ansluten till datorn när iTunes menyn till vänster konstaterar iPod namn.

4 Klicka på din iPod-symbolen under "Devices" menyn iTunes display. En sammanfattning av din nuvarande iPod användning, inklusive iPod namn, serienummer, minne och kapacitet kommer att visas.

5 Klicka på "Music" fliken för att se dina alternativ för hur din iPod emot musik från ditt iTunes-konto. Om du väljer "Synkronisera musik" och "hela musikbiblioteket" automatiskt synkronisera (eller uppdatera) all om din musik till din iPod när den är ansluten till datorn med iTunes öppna. Välja "markerade spellistor, artister och genrer" kommer att visa en lista över dina spellistor, så att du kan bocka av de spellistor du vill ladda ner till din iPod.

6 Klicka på "Sync" i det nedre högra hörnet av "Music" -fliken på iTunes när du har valt all musik du vill ladda upp t din iPod. Både iPod och iTunes visas i övre mitten av iTunes-menyn kommer att notera att din iPod synkroniseras med dina senaste iTunes inköp.

7 Koppla din iPod när iTunes menyfönstret konstaterar att din iPod-synkronisering är klar, och att det är okej att koppla enheten. För att korrekt koppla din iPod från datorn genom att trycka på "mata" knappen bredvid din iPod namn på i den vänstra kolumnen i iTunes-menyn. När din iPod har kopplats, kommer din iPod informationen inte längre visas i ditt iTunes-menyn kolumn.

Tips

  • Om du vill köpa musik från iTunes, måste du vara den behöriga användaren på ett kreditkortsnummer som är kopplat till ditt iTunes-konto. Om du inte har ett kredit- eller betalkort för att använda, kan du köpa en iTunes-presentkort till förskottsbetalning för de objekt som du köper via iTunes. iTunes-presentkort kan köpas överallt där stora presentkort eller iPod säljs.
  • Apple noterar att iTunes innehåller miljontals låtar från nästan någon artist eller musikstil du kan vilja, så att du alltid har tillgång till din favoritmusik utan trassel och omflyttning av cd-skivor.