Hur kan man överföra data med Boost Mobile

September 10

Hur kan man överföra data med Boost Mobile


Data såsom musik, ringsignaler och bilder kan laddas upp från Boost Mobile telefonen till en dator. Det tar bara några minuter att ladda upp - eller överföring - data från telefonen till datorn. När du överför data, kan filerna användas för andra ändamål, såsom att dela via e-post.

Instruktioner

1 Anslut Boost mobiltelefonen till datorn med en USB-kabel. Låt datorn för att hämta och installera drivrutinerna som behövs för din telefon. Ett meddelande ska visas i nedre högra hörnet av datorskärmen när nedladdningen och installationen är klar.

2 Klicka på "Start" och sedan klicka på "Den här datorn". Dubbelklicka på ikonen för Boost mobiltelefon för att öppna sin mapp.

3 Öppna mappen som du vill överföra data.

4 Dra data från Boost Mobiltelefon mapp till den öppna datormappen.

5 Koppla Boost mobiltelefon från datorn när du har överfört filerna.

Tips

  • Du kan också skicka data från Boost Mobile till ett e-postkonto. Välj till exempel en bild på din Boost Mobiltelefon och tryck sedan på "Meny" -knappen. Välj "Skicka som MMS" och sedan ange din e-postadress i "Till" -fältet. Tryck på "Skicka" för att leverera meddelandet till din e-post. Du kan ladda ner data från ditt e-postkonto till din dator.
  • Data kan också tillsättas till Boost mobiltelefon med denna metod. Dra filer från datorn till telefonen öppna mappen.
  • Din Boost Mobiltelefonen måste vara utrustad med ett microSD-minneskort för att överföra filer med hjälp av en USB-kabel.