Hur man tråd en radio i ett 2001 Chevy Malibu

May 28

Chevrolet Malibu är en medelstor bil som produceras av General Motors. Versionen 2001 kom utrustade med en grundläggande stereo, inklusive en CD-spelare och en AM / FM-mottagare. Malibu ägare kan uppgradera sin bilstereo till en eftermarknad version med funktioner som MP3-spelare, DVD-spelare, satellitnavigationssystem och Bluetooth. För att uppgradera måste du anpassa befintliga ledningar så att den nya stereo passar och är funktionell.

Instruktioner

1 Koppla minuskabeln från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.

2 Bänd radiopanelen av med en platt skruvmejsel. Ta bort de 7 mm bultarna som håller radion till konsolerna. Dra radion ut ur instrumentbrädan. Koppla loss kabelhärvor. Dra ut radioantennkabeln.

3 Skjut radioanläggningen hylsan försedd med det nya stereoanläggning i den lediga stereohuset. Fäst frontplatta adaptern till hylsan, säkra den genom att böja flikarna på hylsan till portarna på baksidan av kortet. Sätt tillbaka radiopanelen. Se till att ledningarna kommer genom portalen av radioanläggningen hylsan.

4 Anslut kabelstammen adaptern till kablage från Malibu. Anslut den andra änden av trådkablage adaptern till kabelstammen av den nya radion. Skjut anslutningarna tillsammans tills de klickar på plats. Anslut radioantennkabeln till den utsedda porten på baksidan av den nya enheten.

5 Skjut den anslutna stereo i radioanläggningen hylsan tills det klickar på plats. Anslut minuskabeln till batteriet. Slå på ny stereo för att testa installationen.