Min 1999 Jeep Grand Cherokee Laredo startar inte

October 25

Min 1999 Jeep Grand Cherokee Laredo startar inte


Din 1999 Jeep Grand Cherokee Laredo startar inte. Och varje gång du slår på tändningen hörs ett klickande ljud och motorn går inte att slå över. Tyvärr, det finns ett problem med din Jeep och tills du felsöka, kommer det inte att starta igen. Den klickande ljud betyder att batteriet och tändningslåset fungerar fortfarande eftersom strömmen kommer att startmagnet. Detta innebär att du kommer att behöva bestämma om starter eller magnet är den skyldige.

Instruktioner

1 Leta reda på startmotorn under ditt Jeep. Det bultar till transmissionshuset på förarsidan. Startmotorsolenoiden bultar till toppen av startmotorn. På baksidan av magnet, kommer du att se två metallkontakter med trådar bultade till dem.

2 Placera kniven av en skruvmejsel över både metallkontakter och håll den där.

3 Be en hjälpare att vrida tändningsnyckeln. Skruvmejseln kommer kortsluta magnet och hindra den från att arbeta. Men när tändningsnyckeln vrids, bör startmotorn slås på. Om den gör det och det gör en surrande ljud, är startmotorn bra och solenoiden är defekt. Om startmotorn inte startar eller går intermittent, är startmotorn defekt.