Hur kan spåra en internationell mobilen

May 19

Hur kan spåra en internationell mobilen


Kanske du försöker hitta en vän som du inte har talat i år och allt som du har är hennes internationella cell-telefonnummer. Kanske du behöver för att spåra upp ett företag eller en person som lurad dig från utlandet. Hur som helst, medan spåra en internationell mobiltelefon nummer är inte lätt, det kan göras förutsatt att du vet var du ska leta.

Instruktioner

1 Hitta en webbplats som gör att du kan göra sökningar en internationell sökning på mobiltelefoner. Några värt att titta på är BestPeopleSearch, iInfoSearch och Numberway (se Resurser nedan). Kostnaderna för dessa platser varierar från gratis upp till $ 250 per sökning. De resultat som du får kommer att variera från plats till plats.

2 Försök Bestpeoplesearch.com. Denna tjänst faktiskt ger dig din egen personliga utredare för att hjälpa dig med din sökning. Allt du behöver göra är att tillhandahålla antingen ett namn eller telefonnummer och de kan få dig adressen till en person som använder antingen en mobiltelefon eller en fast telefon, var som helst i världen, även om antalet är onoterade, publiceras eller blockeras. Men kom ihåg att även om du får resultat de kan vara falska. Från och med 2010 tjänster kostar $ 250 per sökning, men om Best People Search inte ger resultat de kommer att återbetala 200 $ det minus en $ 50 administrationsavgift.

3 Gå till iinfosearch.com. Detta liknar Best People Sök i att de kommer att ge dig en utredare som kommer att göra de uppdragen för dig. De kommer också att kunna få dig ett namn och adress kopplad till någon mobiltelefon eller landlinjenummer även om antalet är blockerad eller onoterat. Det är en liten bit billigare kostnadsberäkning - $ 240 per 2010 - och om de får några resultat, kommer de bara tar en $ 40 administrativ avgift.

4 Försök Numberway.com. Denna tjänst är gratis att använda, men det är i grunden en internationell gula och vita sidor tillsammans. Nackdelen är att om telefonnumret du söker är onoterade eller det är en förbetald mobiltelefon så har du förmodligen inte kommer att kunna få någon information. Men det är ganska enkelt att använda. Allt du behöver göra är att gå till webbplatsen välja regionen, välj landet och sätta in telefonnumret och se vad som kommer upp.