Har en Element 4Gb MP3 arbeta med iTunes?

April 25

Element 4GB mp3-spelare med videouppspelning är oförenligt med iTunes. ITunes kan inte synkronisera innehåll direkt till spelaren eftersom enheten använder en firmware som inte stöds. Även Element 4GB MP3 inte kan arbeta med iTunes, så länge du har ett kompatibelt system och mediefiler, ladda upp din favoritinnehåll till din mediaspelare utan hjälp av programvara från tredje part.

iTunes Kompatibilitet

Även iTunes används främst för att synkronisera innehåll till Apple-enheter såsom iPods, synkroniserar Mac OS X version innehåll till tredje part MP3-spelare utformade av andra företag än Apple. Apple tillhandahåller en lista över de tredjeparts MP3-spelare iTunes kan synkronisera innehåll. De flesta är äldre MP3-spelare. Tyvärr är Element 4GB MP3-spelare inte en av de stödda spelare iTunes synkroniserar innehåll. Element 4GB MP3 använder "drag & drop" -metoden i Windows Explorer för att överföra innehåll som bilder, musik och video.

kompatibla system

Element 4GB MP3 är endast kompatibel med Windows operativsystem Windows 98SE eller senare. Om du vill använda spelaren, måste datorn ha höghastighets USB-portar för dataöverföringar. MP3-spelaren bygger också på USB-portar för att ladda batteriet.

Kompatibla filformat

Element 4GB mp3-spelare kan du spela musik, videor och visa foton. Musikspelaren är endast kompatibel med ljudfiler i följande format: MP3, WAV, WMA och ASF. Stöds fotoformat innefattar följande: BMP, GIF och JPEG. Spelaren är endast kompatibel med AMV videoformat med maximalt 208x176 pixlar. För att minska risken för uppspelning fel, måste du ladda upp kompatibla medieformat.

överföra filer

För att ladda upp musik, bilder eller videoklipp till din Element 4GB mp3-spelare, anslut den till datorn med USB-kabeln. Spelaren startar automatiskt laddas. Dubbelklicka "datorn" på skrivbordet tar upp Windows Explorer. Därifrån klickar du på spelarens hårddisk. Hårddisken fönstret innehåller en rad mappar som foto- och musik. Om du vill ladda upp musik, överföra kompatibla filer till mappen Musik. För att ladda upp bilder, överföra kompatibla bilder till fotomappen. När du är klar, klicka på "Säker borttagning av maskinvara" ikonen i aktivitetsfältet kan du mata enheten på ett säkert sätt. Klicka på spelarens hårddisk i fönsterbeslag som startar, klicka på "Stop" och sedan koppla bort spelaren från datorn.