Hur man köper en ny 19 tums TV

March 28

Med tekniken förbättras varje dag, köpa en ny tv kan vara en förvirrande process. När du har beslutat om en storlek och budget, du är iväg till tävlingarna och kommer att njuta av dina favoritfilmer och tv-program på nolltid.

Go Online

Internet är en värdefull resurs för information om nya TV-apparater, speciellt om du redan vet vilken storlek på uppsättning som du är ute efter. Genom att göra detta kommer du att kunna jämföra alla märken 19-tums apparater och välj din favorit.

Läs omdömen

forskning alltid nya uppsättning, även om till dess den du vill. Webbplatser som CNET och Reevoo erbjuda industrin och omdömen för dig att bläddra. Göra en del forskning innan du köper kommer att stoppa dig ha några oväntade överraskningar längre ner på gatan.

Vet Tech

Tv har kommit på stormsteg under de senaste åren och nu erbjuder fantastisk bilddetaljer till överkomliga priser. Nya uppsättningar kommer vanligtvis har vad som kallas 1080p upplösning. Inte skjutas upp av uppsättningar som erbjuder lägre upplösning, såsom 720p, eftersom detta också kommer att erbjuda hög bildkvalitet detalj på ett mer överkomligt pris.