Hur man ändrar baklyktor på en 1993 Ford Taurus

March 20

Hur man ändrar baklyktor på en 1993 Ford Taurus


Skador på bakljusen på din Ford Taurus händer oftast från en vattenläcka i bagageutrymmet. Packningen runt bakljus monterings åldrar över tid och börjar spricka. Då allt som krävs är en tung skyfall och plötsligt befinner du dig med utbrända bakljus lampor. Du kan ändra bakljus lampor på 1993 Ford Taurus rätt hemma. Om det behövs efter att ha inspekterat, kan du också ersätta packningen på bakljus enheten. Till skillnad från att ha tillbringat flera timmar på verkstaden, bör det ta mindre än 40 minuter för dig att göra reparationen själv.

Instruktioner

1 Slå på strömmen till bakljusen och gå vidare till den bakre delen av bilen. Placera en liten bit svart eltejp på bakljus montering direkt över utbränd bakljus plats. Stäng av strömmen till bakljusen backa.

2 Höj huven på Taurus och ta bort den svarta (negativa) kabel från sin post på batteriet med en hylsnyckel. Om kabeln inte är svart, leta efter en liten (-) minustecken på toppen av batteriet för att identifiera den negativa inlägg. När du tar bort den negativa kabeln, placera den bort från sin post på batteriet. Detta kommer att hindra den från att oavsiktligt återansluter sig.

3 Öppna bagageluckan och flytta allt i det mot baksätet, bort från registreringsskylten väggen. Dra gummi stammen tätningen bort registreringsskylten väggen enda område. Tätningen dyker helt enkelt rätt off.

4 Ta bort plasttryckstiften håller stammen på mattan foder till registreringsskylten vägg med en platt skruvmejsel. Om man tittar närmare på tryckstiften, kommer du att se att de är två separata kretsar - en stor och en liten. Bänd ut den lilla cirkeln i mitten av tryckstiftet och då kommer du att kunna dra ut större cirkeln. När du är klar med denna reparation, de installerar i omvänd ordning.

5 Rulla stammen mattan ned från registreringsskylt väggen och ta bort de två muttrarna som håller bakljus enheten till bilens ram. Ta tag i bakljus montering utanför stammen och försiktigt dra den mot dig.

6 Matcha bit svart eltejp med motsvarande bakljus uttag. Vrid sockeln ett kvarts varv motsols och dra ut den ur aggregatet. Ta tag i lampan mellan tre fingrar, tryck ner en aning och vrid den ett kvarts varv moturs och dra ut den ur vägguttaget.

7 Sätt på ett par latexhandskar och hålla den nya bakljus lampa i ena handen genom glaset. Placera en liten klick dielektriskt fett på de två kontakterna vid botten av bakljus glödlampa. Sätt lampan tillbaka i uttaget, tryck ner och vrid den ett kvarts varv medurs för att låsa den tillbaka i sockeln. Försiktigt in lampan tillbaka genom bakljus montering och lås sockeln på plats med ett kvarts varv medsols också.

8 Montera bakljus enheten tillbaka till sin position på ramen och dra åt båda sina surr nötter tills tätt, bara. Rulla stammen mattan tillbaka upp och återställa alla tryckstiften till sin ursprungliga position. Sätt tillbaka stammen tätning, stänga bakluckan och ta tejpbit från bakljus enheten.

9 Anslut och säkra den negativa batterikabeln tillbaka till sin post, sedan slå på strömmen till bakljusen att kontrollera din reparation.

Tips

  • När du har bakljus enheten dras bort från ramen, kontrollera packningen runt bakljus enheten. Om det verkar vara skadad, byt ut den och undvika att utföra denna reparation igen efter nästa gång det regnar eller du få bilen tvättad.