1993 Cadillac Repair Information

December 22

Det finns flera 1993 Cadillac modeller som har utfärdats återkallelser och reparationsinformation. Dessa Cadillac modeller ingår Allante, Deville, Eldorado, Fleetwood, och i Sevilla. Precis som de flesta tillverkare, utfärdat Cadillac återkallelser och reparerade dem för att säkerställa att deras konsumenter är säkra när de reser i sina fordon.

Allante

En återkallelse utfärdades i samband med Allante s kopplingsenheten, som påverkar 56,269 bilar. Kopplingsaggregatet kunde komma i kontakt med en oljeslang som ledde till slangen s brott. Detta problem skulle kunna leda till en motor brand, då oljeläckage flödade direkt ut till motorrummet. Problemet reparerades när handlarna installerat en rem som säkrade oljeslang och undvek kontakt med kopplingsaggregatet.

deville

1993 Deville var ett annat fordon som hade ett problem med en av sina oljeslangar. Fordonets oljekylaren slangen på dess övre trans hade en tendens att frigöra. Detta problem kunde ha resulterat i motorbrand. En ny slang för övre växellåda oljekylare har installerats för att rätta till detta problem.

Fleetwood

Precis som Deville, 1993 Fleetwood hade problem med sin växellåda oljeslang. Bortsett från detta problem, dess passagerare sidokrockkuddar var otillförlitliga. Uppblåsningständ funktion av sidokrockkuddar hade en fördröjd reaktion, vilket resulterar i fler skador i händelse av fordons kraschar. Detta problem reparerades genom att ta bort de gamla passagerarsidokrockkuddar och ersätta dem.

Eldorado och Sevilla

Två påminner gjordes för 1993 Eldorado och Sevilla. Den första recall var samma kopplingsaggregatet problem med Allante, medan den andra minns var omkring dess insprutningssystem. Om 10,146 Eldorados och Sevillas släpptes med sina bränsleinsprutningssystem lös och olåst. Detta problem kan leda till bränsleläckage som skulle ha hamnat på en motorbrand. Fordon som finns att få detta problem repareras genom att antingen justera bränsleinsprutningssystem, eller ersätta hela delen.