Vad betyder det när en Tracfone är förladdad med obegränsad Double minuter?

January 7

Vad betyder det när en Tracfone är förladdad med obegränsad Double minuter?


Tracfone ger förbetalda mobiltelefoner och service i USA Företagets telefoner finns i butiker och på nätet från Tracfone webbplats. Du kan lägga till användnings minuter genom att köpa kort från återförsäljare som säljer telefoner eller online från Tracfone. Tjänsten kräver inte en kreditkontroll och du kan avbryta när som helst. Vissa telefoner har en funktion som fördubblar dina köpta minuter.

Hur TracFone Works

Var särskilt uppmärksam på hur många minuter du har, och det datum tjänsten upphör. Varje gång du köper minuter, du också automatiskt få ett visst antal trafikdagar, men detta antal varierar beroende på hur många minuter du köper på en gång. För att kunna fortsätta ringa och ta emot samtal och textmeddelanden eller använda den mobila webben med telefonen måste du ha en balans mellan minuter och du måste använda dem innan tjänsten datum. Om du förlänga servicedatum, protokollet "rulla över" eller förblir tillgängliga, men om tjänsten datum går ut medan du fortfarande har några minuter, kommer du att förlora dem.

Hur protokoll Används

När du ringer eller tar emot ett samtal debiteras du en minut för varje minut samtalet varar. Men du kan använda telefonen för annat förutom att göra samtal. Varje textmeddelande du ringer eller tar emot minskar saldot med 0,3 minuter, och en minut av mobila webben minskar saldot med 0,5 minuter. Dessa är fasta värden: Om du gör ett samtal som varar sex sekunder, är du fortfarande debiteras en minut, och om du ansluta till Internet i 15 sekunder, är avgiften fortfarande 0,5 minuter. Om du inte svarar i telefonen, kommer du inte att debiteras några minuter för det missade samtalet. Om du inte öppnar ett textmeddelande, kan du ta bort det oöppnad och du kommer inte att debiteras för den.

dubbla minuter

Vissa Tracfones komma med "dubbla minuter." Detta innebär att när du köper minuter, du får dubbla angivet belopp. Detta gäller minuter på kort, minuter köpts på Tracfone webbplats, och värdeplaner (där du registrerar dig för en automatisk betalning varje månad). Mängden extra trafikdagar du får med köpet av detta protokoll förblir densamma och inte fördubblas. När det står de dubbla minuter är "obegränsad" det betyder bara att det finns ingen övre gräns bortom vilken de inte längre fördubblas. Från och med tidpunkten för offentliggörandet, vissa telefoner erbjuder "triple minuter," tredubbla antalet minuter köpta.

Det finstilta

Generellt dubbla minuter som kommer med en telefon är för "liv den telefonen." Så om telefonen går sönder, kan du hålla ditt telefonnummer och köpa en ny TracFone att använda med det, men du får inte ha dubbla minuter (om du köper en annan dubbel-minuters telefon). Om du köper en andra TracFone för någon annan i din familj, gör din dubbla minuter inte sträcker sig till den andra telefonen. Tänk på att några rabatt minuter eller bonus minuter inte fördubblas. Så om du har en kupong som berättigar dig till 40 bonus minuter när du köper 90 minuter, skulle 90 minuter fördubblas, men du bara skulle få 40 bonus minuter.