Hur man ansluter kablarna till en TV för en Dish Network Receiver

February 26

Dish Network tävlar med DirecTV för satellit-TV-abonnenter. Om du för närvarande prenumererar på skålen nätverk behöver du en satellitmottagare för att ta emot och avkoda den information som parabolantenn tar emot. Naturligtvis måste du ordentligt ansluta Dish Network satellitmottagaren till TV: n innan du kan börja njuta av programmering på ditt hem TV.

Instruktioner

1 Plug både Dish Network satellitmottagare och TV till en ledig vägguttag. Emellertid inte, slå dem på ännu. Du är mer sannolikt att få en elektrisk stöt om de två enheterna är påslagna när du ansluter dem.

2 Anslut kabeln som löper från parabolen till "In" porten på Dish Network mottagaren. Installationen satellit tekniker (om det inte redan är installerad) kommer att fråga dig vad rum (s) du vill visa programmering i. Dessa är de rum som kommer att ha kabeln i det.

3 Anslut en koaxialkabel till "Out" port mottagaren. Koaxialkabeln transporterar både video- och ljudsignaler i en kabel. Men RCA kablar ger bättre bildkvalitet och ljud och kablarna är inte mycket dyrare. Dessa kablar (en röd, en annan vit och en tredje gul) är ansluten till "Video Out" port i mottagaren. Se till att lämpliga färgerna på kablarna är anslutna till samma färger på mottagaren.

4 Anslut den andra änden av kablarna till TV: n. Om du använder en koaxialkabel den är ansluten till "In" på TV (samma port antennen skulle vara ansluten till). Om du använder RCA-kablar du ansluter dessa till "Video In".

5 Slå på mottagarboxen TV och Dish Network. Om du använder en koaxialkabel förändring TV: n på kanal 3 eller 4 (beroende på vad standardinställningarna är). Om du använder RCA-kablar på "Video" på TV: n eller fjärrkontrollen. Härifrån kan du börja titta på skålen nätverk satellit-TV-program.