Hur man skickar ett SMS till en fast telefon

March 30

Hur man skickar ett SMS till en fast telefon


Ett SMS eller text, inte meddelande inte sändas från en mobiltelefon till en annan. Om du inte kan ringa ett samtal, kan meddelandet skickas från din mobiltelefon till en fast om mottagaren inte har en mobiltelefon. Inte alla mobiltelefonleverantörer låter dig skicka ett SMS till en fast telefon, så måste du kontrollera med din leverantör innan du försöker skicka ett.

Instruktioner

1 Öppna meddelandefunktionen på din mobiltelefon.

2 Skriv in personens fasta telefonnummer i mottagarens rutan. Om du redan har personens namn och fasta nummer som lagras i din kontaktlista bör typ i den personens namn och deras antal kommer upp, beroende på mobiltelefon.

3 Skriv SMS-meddelandet i meddelanderutan, och se till att inte använda några förkortningar, om möjligt. Tryck på "Skicka". Mottagarens telefonnummer ringer när meddelandet har skickats. Personen kommer att höra ditt SMS i en inspelad röst när svara i telefon eller röstbrevlåda, om personen inte var tillgänglig. Du kommer att få en text (på din mobiltelefon) bekräftar meddelandet togs emot av mottagaren. Personen kommer att kunna svara på ditt meddelande genom att lämna ett inspelat meddelande som kommer att levereras till din mobiltelefon röstbrevlåda.