Hur man installerar Ground Effekter

February 7

Hur man installerar Ground Effekter


Mark effekter ursprungligen för att göra en racerbil mer aerodynamisk. Under de senaste åren som populariteten av street racing har vuxit, bakgård mekanik och gatustav entusiaster har skapat en marknad efter för gör-det-själv marken effekter. Med allt från verkliga aerodynamiska kit till billiga tillbehör för att göra en lastbil ser snabbare, kan du enkelt installera en gör-det-själv markeffekter kit till soppa upp din bil, eller åtminstone göra det ser så.

Instruktioner

1 Ta bort främre och bakre stötfångare omslag och gummi lister som sträcker sig mellan stötfångaren och bilen. I den främre, öppna huven för att komma åt skruvarna till dessa delar, och i den bakre, behöver du tillgång till stammen. Under bilen täcker stötfångare skruva på med små skruvar på ramen och kan vara avlägsna med enkla verktyg. Ställ delarna åt sidan, men hålla bultar och skruvar till hands i fall någon saknas i förpackningen.

2 Rengör ytorna av karossen och ramen där marken effekter kommer att bifogas. Vissa kit kommer med en 3M höghållfast band som fäster delarna fast i fordonet; en ren yta för att fästa dem är ett måste. Några luckor eller smuts mellan marken effekter du placerar på bilen kan orsaka problem med en riktig passning.

3 Läs igenom instruktionerna och diagram i satsen innan du installerar delar på bilen. Inventera alla delar som gör att ingenting saknas. Håll varje bit till området kommer det att installeras på bilen och kontrollera passform och eventuella brister innan du gör någon permanent installation.

4 Sätt den bakre stötfångarhöljet på plats och kontrollera passform avgaserna. Se till att det finns tillräcklig frigång och avgasrör sträcker sig utanför höljet. Kontrollera placeringen av hålen i det nya bit till de gamla hålen från den föregående luckan. Om de inte rada upp, använder borren för att ställa hål för att matcha den nya pjäs. Montera bakre stötfångarhöljet, då fronten. Fäst dem med höghållfasta band, om sådan finns, enligt instruktionerna med satsen. Använd alltid den nya maskinvaran om de tillhandahålls i satsen; endast använda de gamla skruvar vid behov. Vid placering av stötfångarhöljet, inte dra åt skruvarna helt tills alla är inställda och i linje.

5 Montera sidokjolar och eventuella tillbehör bitar på samma sätt. Ställ en bit i taget, ett steg tillbaka och ser ut att vara säker på att det har ett bra utseende, förutom god passform och avslut, innan vi går vidare till nästa. Var säker dörrar öppna och stänga ordentligt och alla andra mekaniska arbetet som kommer i kontakt med marken effekter påverkas inte av installationen.