Hur man använder en Pontiac Montana DVD-spelare

March 6

Hur man använder en Pontiac Montana DVD-spelare


General Motors producerade Pontiac Montana fram till 2006. De senaste årsmodell erbjuds ett tillgängligt bakre underhållningssystem på exklusiva utföranden. Med hjälp av din Montana fabriksinstallerade DVD-spelare är enkel, och systemet har flera ljudutgångsalternativ om du inte vill höra DVD-ljud via bilens högtalare. DVD-spelare installerad i Montana är samma system som används i alla andra GM fordon, vilket gör driften universell.

Instruktioner

1 Sätt din nyckel i tändningslåset och starta motorn eller vrid nyckeln till "Acc" läge för att slå på elektroniken.

2 Ta tag i fliken nedfällbara DVD, och dra ner för att sänka skärmen. Sätt din DVD i facket.

3 Vänta tills menyn för att ladda, och sedan trycka på "Play" på kontrollpanelen (eller fjärrkontrollen) för att börja spela DVD-skivan.

4 Konfigurera ljudutgång källa. Om du vill att ljudet för att spela igenom Montana högtalare genom att trycka på "Aux" -knappen på radion tills du ser "DVD" på displayen. DVD-ljud spelas i högtalarna. Använd den primära stereo ratten för att justera volymen.

Om du vill att ljudet för att spela igenom de trådlösa hörlurarna, tryck på "On" -knappen på de trådlösa hörlurarna, och låt dem till rätt kanal (A eller 1). Du kan justera volymen på hörlurs hörluren.

Om du vill att ljudet för att spela via kabel hörlurar, anslut kabeln till ingången på kontrollpanelen; trycka på hörlurssymbolen för att justera volymen.

Tips

  • Om du har problem med trådlösa hörlurar, kan du behöva byta ut batteriet. Öppna batteriluckan på hörsnäckan för att komma åt batteriet. Se din återförsäljare för ett ersättningsbatteri.