Hur man installerar XJ Cherokee Brake Booster

August 4

Hur man installerar XJ Cherokee Brake Booster


Tillsatsen av ett bromsbooster till bromssystemet i din Jeep Cherokee XJ gör det lättare att stoppa SUV. När denna booster går ut, går att extra kraft bort, vilket ger en hård att trycka bromspedalen och ett fordon som är svårt att sluta. Att åtgärda detta problem, måste den defekta bromsbooster avlägsnas och en utbytes installerad. Detta tar ungefär en timme att göra.

Instruktioner

1 Pop huven på Cherokee. Lossa skruvarna som håller huvudcylindern till bromsbooster med en öppen nyckel, men inte ta bort dem från booster.

2 Öppna förardörren och ta bort panel under rattstången med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort låsclipset överst på bromspedalen som håller booster kopplingen till pedalen för hand. Ta bort skruvarna som håller booster till chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag.

3 Ta bort vakuumslangklämma på bromsbooster manuellt. Ta bort skruvarna som håller huvudcylindern till booster. Skjut huvudcylindern bort av booster och boostern ut av brandväggen. Sätt i det nya booster på brandväggen och löst installera huvudcylindern till boostern med aktie hårdvara.

4 Bolt booster till chassit från insidan av hytten och anslut boostertryckstången på bromspedalen med den ursprungliga låsclipset. Sätt tillbaka vakuumslangklämma till booster och dra åt muttrarna som håller huvudcylindern till boostern med U-nyckel.