Hur gör jag målar Camo på en ATV?

August 7

Hur gör jag målar Camo på en ATV?


Din gamla ATV kan se skröplig eller utsliten på grund av skalning måla. När du uppdaterar lack på din ATV kan du lägga till extra stil genom att ge din ATV en kamouflage, eller camo, mönster. Camo mönster gjordes populär av den amerikanska militären och tenderar att betyda styrka och sneakiness. Målning camo på plasten av din ATV kräver speciella tekniker i jämförelse med målning av metallytan på en bil.

Instruktioner

1 Rengör plastytan av din ATV med en mild tvål och varmt vatten. Låt ATV lufttorka.

2 Sand plastytan med hjälp av en 180-slippapper. Detta bidrar till att avlägsna gammal färg och rost.

3 Scrub ATV plast med hjälp av en slitdyna och Scuff magiska lösningen. Ge din ATV ytterligare en runda av slipning med 180-grit sandpapper för att avlägsna eventuella vänster över sport av färg, rost, eller skorpa.

4 Rengör slipas plast med hjälp av en plast renare. Spraya plast renare på plasten i din ATV och låta renare för att sitta i ca en minut. Torka renare bort av plast med en ren handduk för att avlägsna damm och olja från plasten.

5 Applicera ett lager plast magi till ytan av ATV. Låt det första skiktet torka helt och tillämpa en andra skikt.

6 Applicera en färg grundfärg på hela ytan av ATV. Låt primern helt katalysera med ATV ytan.

7 Rita kamouflagemönster på ATV ytan med en lätt penna. Dra några önskade former eller storlekar. Kamouflage tryck kan vara gjord av stora eller små former. Vanligtvis flesta kamouflage tryck presenterar en mängd olika rundade former.

8 Öppna burken av de lättaste lacken och applicera färgen till ATV med hjälp av en medelstor pensel. Applicera färgen till omkring en tredjedel av de former som du drog i steg 7. Använd inte oroa sig alltför mycket om att måla helt eller välja rätt former. Kamouflage bör se lite slumpmässigt. Låt färgen torka och lägga ett andra skikt.

9 Applicera medel färgade maskeringsfärg till ATV. Färg i ungefär hälften av de återstående formerna. Oroa dig inte om du målar över en del av kanterna på ljusare kamouflage. Låt denna färgen torka och lägga ett andra skikt.

10 Applicera den mörkaste färgen av kamouflagefärg och fyll i alla av de kvarvarande former. Se till att det inte finns några platser kvar där primern syns igenom. Lägg till en andra skikt av färg efter den första lager färg torkar.

11 Applicera två lager klarlack till plasten när kamouflage torkar helt.