Hur man använder röstkommandon på en iPhone 3GS

July 7

När iPhone 3GS infördes 2009, en av de nya funktionerna var en röststyrd system som kallas röststyrning. När appen anropas, kan användaren tala i mikrofonen och kontrollera olika komponenter i telefonen, inklusive iPod, telefon och mer. Problemet är att om du inte vet vad de kommandon, är det svårt att veta hur man använder röststyrning. Att lära dessa röstkommandon tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Håll ned hemknappen på undersidan av iPhone 3GS tills skärmen blir blå och orden "Röststyrning" visas högst upp på skärmen.

2 Sätt iPhone 3GS mot örat och lyssna efter två toner komma i snabb följd.

3 Säg "Ring" och en kontakts namn plus antingen "Home" eller "Mobile" att ringa upp en kontakt hem eller mobilnummer. Säg "Ring" och sedan säga telefonnumret för att ringa ett telefonnummer.

4 Säg "Play" eller "Spela musik" för att spela iPod. Säg "Pause" eller "pausa musik" för att pausa iPod. Säg "Nästa Song" för att gå vidare iPod, eller säga "Föregående Song" för att gå till föregående spår på iPod.

5 Säg "Play" och sedan "Album", "Playlist" eller "Artist" och sedan säga namnet på albumet, spellistan eller artist att välja spår spelas på iPod. Säg "Shuffle" för att blanda spåren på iPod. Säg "Vilken låt är det här", "Vad spelar", "Vem är den här låten med" eller "Vem sjunger den här låten" att ta reda på vad som för närvarande spelas på iPod.

6 Säg "Spela fler låtar som den här", "Spela mer så här" eller "Genius" för att skapa en Genius-spellista av låten som spelas för tillfället. Säg "Stop" eller "Avbryt" för att avsluta röststyrning.

7 Lyssna efter ett par bekräftelsetoner, sedan lyssna efter en röst för att bekräfta din begäran.

Tips

  • Om du hör tre toner efter att säga ditt kommando, inte Röststyrning inte igen din begäran. Försök igen, men tala tydligt och naturligt så att programmet förstår dig bättre.