Hur man tar Film av en engångskamera

March 13

Om du ännu inte har omvandlats till en digitalkamera eller fortfarande som kvaliteten på filmen bättre, kan du fortfarande använda populära engångskameror. Dessa engångskameror är stor och bekväm för på språng saker och ta bort krångel från lastning film, men när du gjort, kan kameran bli skrymmande och irriterande. Olika märken har olika egenskaper, men kan du enkelt ta bort filmen från någon engångskamera och ändå utvecklas. Läs vidare för att lära sig att ta film av en engångskamera.

Instruktioner

1 Se till att du har tagit alla dina bilder. Även om du har några fler, är den största priset i utveckling, så få så många bilder som du kan.

2 När alla bilderna har tagits, spola tillbaka kameran så mycket som möjligt. Den lilla vind upp knappen ska bli enkelt att vända och bilderna återstående hjul ska visa en nolla eller en annan symbol som anger att filmen är klar.

3 Om kameran har någon kartong eller papper omslag runt den, ta bort den med händerna eller sax. Fallet kan ha en varning om att ta bort förpackningen, men det faktiskt gör ingen skada på själva filmen.

4 På vissa märken som Kodak, vända kameran upp och ned och leta efter en vit streck tryckt på undersidan av kameran. Detta gör filmborttagnings mycket enkelt.

5 Ta en liten skruvmejsel sticka in den vita strecket. Skruvmejseln ska passa perfekt.

6 Knäppa skruvmejseln upp och en flik bör pop öppna. Om fliken inte pop öppna, helt enkelt knäppa skruvmejseln i motsatt riktning.

7 Med luckan öppen, bör du kunna luta kameran i upprätt läge och filmrullen kommer att glida ut.

8 Om det finns en flik av film umgås, bara lämna det där eftersom det är normalt och din film är bra. Dra inte på den flik eftersom du riskerar exponering mot några av dina bilder.

9 Kameror utan vita streck på botten öppnas från sidan. Med hjälp av en skruvmejsel, lyft upp några flikar till vänster på kameran för att öppna upp filmhållaren och släppa filmen.

10 När filmen tas ut, kan du även hitta en AA-batteri som kameran använder för makt och hålla det för en annan elektronisk.