Hur man använder W375 USB Från Net10

June 18

Hur man använder W375 USB Från Net10


Motorola W375 förbetalda mobiltelefon från Net10 är en tunn vikbar telefon som kommer med en inbyggd FM-radio och en digitalkamera. Om du vill skicka bilderna från W375 telefonen till datorn måste du ansluta enheten till datorn via en USB-kabel. Denna process kräver att du ladda ner en drivrutin men processen tar bara några minuter att slutföra.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och navigera till Motorola.com webbplats. Navigera till förare nedladdningssidan.

2 Klicka på drivrutiner nedladdning länk beroende på vilket operativsystem du kör. Förarna kommer att ta en stund att börja ladda ner direkt till din dator.

3 Dubbelklicka på nedladdnings drivrutiner och följ anvisningarna i installationsguiden för att helt installera drivrutinerna på datorn.

4 Anslut USB-datakabeln till strömuttaget på sidan av W375 mobiltelefon. Anslut den andra änden av kabeln till en av USB-portarna på din dator.

5 Klicka på "Start" (My) "datorn" och dubbelklicka på ikonen flyttbara enheten. Ett fönster visas nu med alla filer och information som lagras på din mobiltelefon. Härifrån kan du kopiera innehållet från telefonen till datorn om du vill säkerhetskopiera information såsom sparade foton.