Hur man monterar en GPS på ett fordon

September 24

Som ett navigationssystem med hjälp av kartor, vägbeskrivningar och annan spårningsinformation, många GPS-användare vill använda sin utrustning i bilen. Om du vill använda en handhållen GPS i din bil eller annat fordon, använda ett fordon montera. De är lätta att installera och ger snabb tillgång till GPS, så att du kan ta den med dig till din destination.

Instruktioner

Bifoga en GPS på ett fordon med hjälp av en Suction Mount

1 Rengöra området i fönstret där du kommer att installera fästet. Spraya vindrutan med ett fönster eller glas renare och torka med en pappershandduk.

2 Placera sugkoppen på vindrutan, vilket gör att det inte skapar en blind fläck. Tryck ner för att producera sug.

3 Sätt din GPS i fästet hållaren. Justera så att du kan läsa på skärmen klart samtidigt uppmärksamma vägen. De flesta GPS-fästen har en svängfunktion för enkel justering.

Bifoga en GPS på ett fordon med hjälp av en instrumentpanel Mount

4 Rensa bort damm från instrumentpanelen med en mjuk trasa. En engångs damning tyg fungerar bra. Om fästet du har valt fäster vid luftventilerna, rengör dem också.

5 Välj placeringen av GPS montera genom att hålla upp till flera områden i instrumentpanelen. Den interna antennen behöver en tydlig bild av himlen för att ta emot signaler. Se till att din syn på vägen inte hindras.

6 Bort den dubbla tejp från botten av GPS mount. Försök att undvika kontakt med smuts eller damm.

7 Placera basen av fästet på plats du har valt. Tryck ner för att fästa basen på instrumentbrädan.

8 Passa in GPS i fästet hållaren. Sväng hållaren runt medan experimentera med en mängd olika vinklar. Hitta en placering som är bekväm att använda och ger dig möjlighet att köra säkert.

Tips

  • Överväga att köpa en fordonsfästet paket som inkluderar en cigarettändar nätadapter. Denna kabel införs i cigarettändaruttaget i din bil eller lastbil, ladda batteriet i din GPS när du kör.
  • Ta reda på vad din statens lagar om GPS används. Vissa GPS-utrustning, inklusive sugkoppsfästen är inte godkänd för användning i ett antal stater.
  • Permanenta GPS fästen finns i många elektronikaffärer. Dessa system är dyrare än en tillfällig fäste och kräver professionell installation. Fästet är kopplad till bilens elsystem ger laddning till din GPS utan extra tillbehör.