Hur ljudisolerade en Chrysler PT Cruiser

November 28

Hur ljudisolerade en Chrysler PT Cruiser


PT Cruiser är en populär vagn säljs av Chrysler Corp. Till skillnad från många andra fordon, är Cruiser golv platt, vilket gör det lätt att minska vägbuller med ljudisolerande material. Golvet designen faktiskt ledde Environmental Protection Agency att klassificera det som en van snarare än en bil.

Instruktioner

1 Hur ljudisolerade en Chrysler PT Cruiser

Börja med att installera Dynamat eller likvärdigt material mellan PT Cruiser mattan och brädan. Ta bort växelspaksknoppen och mittkonsolen skruvarna för att ta bort konsolen. Ta bort de fyra bultarna monterings varje säte i golvet och ta bort sätena.

2 Hur ljudisolerade en Chrysler PT Cruiser


Dra mattan från under sidopaneler och rulla bakåt. Applicera ett lager Dynamat tvärs golvet, sedan ersätta mattan. Dra tillbaka den bakre mattan för att utföra samma uppgift.

3 Rulla ner varje fönster och dra varje gummitätningen från fönsterkarmen huset. Montera det nya fönstret tätningar. Tätningarna är självfäst och kräver inga verktyg. Som fordon ålder, kan fönstertätningar torr-rot, så att överdriven vindbrus i fordonet.

4 Ta bort den bakre last mattan och liner. Fäst Dynamat på golvet och satte fodret och mattan på plats. Detta kommer att minska mängden av avgasbuller i fordonet.

Tips

  • Det finns flera högkvalitativa ljudisolerande material finns. Kontrollera med din lokala auto-delar butik för alternativ till Dynamat.
  • Håll koll på all hårdvara när du tar bort sätena och se till att du ordentligt åt sätesramar när du installerar.