Hur spela in TV-program till en videobandspelare

July 26

Hur spela in TV-program till en videobandspelare


Det finns så många filmer och program på TV som du kanske vill titta på senare, så du vill spela in det för en annan dag för att titta på eller bara spara det, så att du kan dela den med vänner och familj, eller vad orsaken är. Många av oss har DVD-inspelare, DVR-inspelare, eller Tivo-talet, så vi behöver verkligen inte en VRC-brännare, men några av oss har dem fortfarande.

Instruktioner

1 Se till att TV: n och videobandspelaren slås på innan du börjar spela in; infoga ett tomt kassettband, eller en som du vill spela över. Se till att du kolla kassetten har en raderskyddsomkopplaren förebyggande på plats, en liten flik på vänster sida av bandet, om det inte har fliken, placera en tejp över fliken saknas.

2 Om det behövs, bakåt eller framåt bandet till den punkt som du vill börja spela in på bandet. Tryck på uppåt- eller nedåtknapparna för att välja den kanal du vill spela in ett TV-program, eller välja det kanalnummer med fjärrkontrollen.

3 För att välja önskad bandhastighet, väljer SPEED knappen (SP, LP, eller SLP) SP är att spela in 2 timmar, är LP att spela in 4 timmar, och SLP är att spela in 6 timmar. Du kanske vill välja SLP, så att du kan spela in upp till 6 timmars inspelningstid.

4 Till att börja inspelningen genom att trycka på inspelningsknappen för att börja spela in dina favoritprogram, eller visar att du kommer att spela in en vän eller släkting. Tryck på PAUSE för att tillfälligt stoppa inspelningen av showen, och tryck sedan på PAUSE eller inspelningsknappen för att fortsätta spela in igen.

5 För att stoppa inspelningen, tryck på STOP-knappen, kommer detta att avsluta din inspelningstiden. Spola tillbaka videon bandet om du vill titta på bildspelet igen, eller att kontrollera att se hur du spelat in TV-program. Tryck på eject-knappen för att ta ut bandet från videobandspelaren, och att titta på vid ett senare tillfälle.

Tips

  • Kom ihåg att om din TV är ansluten till en kabelbox eller satellitmottagare måste TV: n vara på kanal 3 eller kanal 4, måste du välja den kanal som ska spelas in från kabelbox eller satellitboxen.