Hur man skickar gratis SMS till Verizon Phones

April 3

Hur man skickar gratis SMS till Verizon Phones


Om du behöver komma i kontakt med en Verizon användare via SMS och du inte har en text-kompatibel mobiltelefon, har du alternativ. Det finns tre sätt att skicka en gratis SMS från en dator till en Verizon användare utan behov av en sms-konto. Om du har tillgång till Internet och e-post eller AOL Instant Messenger-konto, kan ett textmeddelande vara sammansatt och skickas via datorns tangentbord. Alternativt kan ett textmeddelande skickas från Verizon webbaserade text meddelandesystem.

Instruktioner

Text Via Verizons hemsida

1 Öppna webbläsaren. Verizon nätet textmeddelanden verktyg fungerar i alla webbläsare.

2 Gå till Verizon webbplats. Online textmeddelanden verktyg finns på text.vzw.com.

3 Adress textmeddelandet. I "Skicka till" fältet, skriver 10-siffrigt nummer, inklusive riktnummer, för den användare du vill text. Du kan skicka samma meddelande till totalt 10 användare samtidigt. Om du vill kan du ange ditt namn och återuppringningsnummer på texten.

4 Skriver meddelandet. Kom ihåg att textmeddelanden via Verizon webbplats är begränsade till 140 tecken. Om längre, måste du dela upp texten i flera meddelanden.

5 Skicka meddelandet. Klicka på knappen "Skicka" i din webbläsare. Texten kommer att skickas för din räkning.

Via en e-postklient

6 Öppna e-postklient. Alternativt, om du använder webbaserad e-post, logga in på ditt konto.

7 Starta ett nytt meddelande. Klicka på "Ny" eller "Compose" -knappen, beroende på din e-postklient, för att starta ett nytt meddelande.

8 Adressera meddelandet. I "Till" -fältet, infoga tiosiffriga telefonnummer som du vill att text i följande format: [email protected]

9 Skriv meddelandet. Ditt SMS är begränsat till 140 tecken, så planerar därför när du skriver meddelandet.

10 Skicka meddelandet. När meddelandet består i e-postklient, klicka på "Skicka" för att skicka det. Från slutet, är det skickas och hanteras som alla andra e-post.

Via AOL Instant Messenger

11 Starta och logga in på AOL Instant Messenger.

12 Starta ett nytt snabbmeddelande. Klicka på menyn "People" längst upp på skärmen och välj "Skicka snabbmeddelande."

13 Adressera meddelandet. I "Till" -fältet i meddelandet, sätta Verizon användarens mobilnummer, föregås av landskoden (1 för USA). Till exempel, om du textning (212) 555-1212, anger +12125551212 i "Till" -fältet.

14 Skriver meddelandet. Skriv in samma sammansättning område som används när du skickar en vanlig AOL snabbmeddelande.

15 Skicka meddelandet. Klicka på "Skicka" -knappen i det nedre högra hörnet av fönstret för att skicka meddelandet till Verizon användaren.