Hur man tar bort dörrpaneler på en 2005 GTO

March 25

Pontiac återinfört den klassiska GTO namnskylt för årsmodell 2004. Tyvärr var det avbröts efter 2006 års modell. Ägar beröm sin makt och hantering, men kritiker tenderade att ogillar sin styling, särskilt i jämförelse med den ursprungliga muskel bil infördes 1964. Om du vill uppgradera din GTO aktie högtalare eller utföra reparationer på dörr låsmekanismen, ta bort dörrpanelen till komma åt utrustningen.

Instruktioner

1 Öppna dörren på vid gavel. Leta upp och ta bort de fyra skruvarna längs den nedre delen av dörrpanelen med en stjärnmejsel. Ställ dessa skruvar åt sidan i en separat plats från andra skruvar du bort; de är något olika.

2 Lyft dörrlås knopp på den övre delen av dörrpanelen. På stången, hittar du en liten mössa. Bänd locket med en liten platt skruvmejsel. Avlägsna Phillips-skruven bakom det.

3 Ta bort de två stjärnskruvarna från baksidan av dörrpanelen. En skruv är på den yttre kanten av dörrpanelen armstöd; den andra är bredvid innerbelysning.

4 Avlägsna Phillips-skruv från frontdelen av panelen. Denna skruv är rätt bredvid dörren panelen luftgallret.

5 Bända loss plastskyddet bakom dörrhandtaget. Håll dörrhandtaget öppen för bättre tillgång locket. Ta bort de två stjärnskruvarna bakom handtaget.

6 Tag i den främre delen av seglet panelen (sidospegel-bult lock). Dra den bakåt tills den lossnar från luckan.

7 Skjut luckan uppåt, och dra sedan bort. Om du tar bort förarsidans dörrpanelen, dra ut strömspegeln switch bakifrån.

Tips

  • När du är redo att installera dörrpanelen, helt enkelt vända proceduren. Var noga med att ersätta alla skruvar så att dörrpanelen är inte löst.