Hur man lägger musik på en 30GB iPod

January 8

Hur man lägger musik på en 30GB iPod


Apple iPod är en mångsidig bärbar mediespelare på vilken du kan lägga till din favoritmusik genom en process som kallas synkronisering - eller synkroniserar - med iTunes, enhetens officiella musikadministrationsgränssnittet. 30 gigabyte-modellen ger dig gott om utrymme för massor av musik, om inte hela samlingen om det är en stor en.

Instruktioner

1 Installera iTunes på din dator med antingen installationsskivan som medföljde iPod eller från Apple nerladdningar webbplats.

2 Anslut din iPod till datorn via USB-kabel.

3 Starta iTunes om det inte går att läsa in automatiskt på 30GB iPod-anslutning. ikonen iPod enhet kommer att visas i den vänstra navigeringskolumnen.

4 Lägg till musik i iTunes-biblioteket om du inte redan har gjort det, antingen från CD-skivor eller musik som köpts på nätet. Dra och släpp musikfiler eller mappar i iTunes spelarens listfönstret. Alternativt kan du välja "Lägg till bibliotek" från iTunes Arkiv-menyn och välj önskad musik från webbläsaren.

5 Klicka på ikonen iPod enhet för att avslöja sin fliken Sammanfattning. Välj "manuellt hantera musik och video."

6 Klicka på "Music" -ikonen i den vänstra navigeringsrutan.

7 Dra och släpp musiktitlar från listfönstret direkt på enhetsikonen. Alternativt kan du trycka på "+" knappen längst ner i iTunes-spelaren att skapa en ny spellista. Dra och släpp låtar från listfönstret i den nya spellistan. Klicka på ikonen för enheten. Klicka på "Markerade spellistor, artister och genrer" under "Synkronisera musik" -fliken. Klicka på den nya spellistan kryssrutan i webbläsaren nedan. Klicka på "Apply" för att spara ändringarna. Klicka på "Sync" för att sätta spellistan musik på iPod.