Hur man synkronisera med BlackBerry Desktop

May 9

BlackBerry-enheter är mångsidiga smartphones som tillåter användare att organisera sina möten och uppgifter, lagra och spela sina medier, eller skicka och ta emot e-post, SMS och MMS. För att hålla din enhet uppdaterad med data på datorn, synkronisera BlackBerry-enheten med hjälp av Manager BlackBerry Desktop installeras på en dator. BlackBerry Desktop Manager är gratis att ladda ner från BlackBerry webbplats. Ladda ner och installera mjukvaran på datorn innan du synkroniserar enheten.

Instruktioner

1 Öppna BlackBerry Desktop Manager på datorn.

2 Anslut BlackBerry till datorn med hjälp av USB-kabeln till. BlackBerry kommer att registrera i stationära datorer och enheten PIN-numret kommer att visas i det nedre högra hörnet av huvudmenyn.

3 Klicka på "Synchronize" alternativet i huvudmenyn för BlackBerry Desktop Manager. Synkroniserings öppnas.

4 Klicka på länken i den vänstra rutan märkt "Synkronisering" och sedan klicka på knappen "Synkronisering."

5 Markera kryssrutan framför varje program som ska synkroniseras. "Kalendrar", "Memo Pad," "Adresser" och "uppgifter" kan väljas. Klicka på "Inställningar".

6 Välj din arrangören eller kalenderprogram från listan och klicka på "Nästa".

7 Klicka på knappen framför "Sync Direction" alternativ för din kalender. Alternativen är "Two-Way Sync", "One-Way Sync från BlackBerry," och "One-Way Sync till BlackBerry." Klicka på "Nästa".

8 Välj datumintervall för ditt schema för att överföra och klicka på "Nästa".

9 Klicka på "Finish." Arrangören och kalender är nu inställd på att synkronisera. Synkroniserings visas igen.

10 Upprepa installationsstegen för varje applikation. Välj programmet och klicka sedan på "Setup" -knappen. Välj önskade synkroniseringsalternativ och klicka sedan på "Finish" för varje applikation. När du är klar med installationen, klicka på "OK". Den slutliga Synkronisera visas.

11 Markera kryssrutan framför "Synkronisera kalenderuppgifter" samt andra program som ska synkroniseras.

12 Klicka på "Synkronisera" -knappen. De valda program synkroniseras med BlackBerry.