Hur man tar bort Färg och repor från en Bumper

September 10

Hur man tar bort Färg och repor från en Bumper


En stötfångarens uppgift är att skydda en bil. Därför kan det lätt repas och dinged upp. Ta bort färg och repor från en stötfångare går hand i hand. Ge en stötfångare ett nytt utseende kan öka värdet på någon bil, och göra en stötfångare ser bra ut är en uppgift som kan åstadkommas genom någon bilägare med lite tid och tålamod.

Instruktioner

1 Tvätta stötfångaren noga med diskmedel och vatten. Torka bort det med hushållspapper och se till att all smuts, skräp och fett tas bort från stötfångaren. Rengör ner i repor med en trasa så att ingen skräp kvar eller inkilad i reporna.

2 Bifoga en buffert pad till slutet av en borr och polera ut repor. Arbetet i långsam, cirkulära rörelser, som täcker hela området av varje enskild repa. Sätt poler förening på buffertplattan för att jämnt polera ut repor.

3 Låt stötfångaren torka. Applicera färgborttagningsmedel för att ta bort färgen. Sprid strippa över hela stötfångaren med en pensel. Arbeta från vänster till höger över stötfångaren. Gå över hela området av stötfångaren, och sedan täcka den med plast så att strippa kan ansluta sig till stötfångaren.

4 Vänta 45 minuter, och sedan ta bort alla plast. Upprepa hela processen, med tillämpning av avdrivaren på exakt samma sätt, och som omfattar stötfångaren med plast. Vänta 45 minuter och ta plasten bort igen. Applicera en tredje tändare, vapen strippa, och sedan borsta bort det med en skura svamp pad. Detta kommer att ta bort de flesta av de bitar av färg.

5 Torka av stötfångaren med lack tunnare, med trasor för att ta bort all färg och torkad stripper. Sand över hela ytan med 80 slippapper.