Hur man skapar ringsignaler på en Casio G'zOne

June 29

Hur man skapar ringsignaler på en Casio G'zOne


Egna ringsignaler lägga en personlig touch till din G'zOne Boulder telefon, men att köpa ringsignaler från din mobiltelefon leverantören eller en tredje part kan bli dyrt. Om du är trött på din tråkiga gamla ringsignal val, kan du skapa din egen genom att spela in ljud som du vill direkt från telefonen med den inbyggda mikrofonen. Telefonen kommer inte att låta dig ställa in ljud som ringsignaler via menyn, men du kan komma runt det genom att fästa ringsignalen till ett bildmeddelande och skicka det till dig själv.

Instruktioner

Spela in ljud

1 Klicka på "Meny" knappen på telefonens knappsats för att öppna huvudmenyn. Tryck till vänster två gånger på riktningsknapp och klicka på höger menyknapp under skärmen för att få tillgång till "få det nu."

2 Tryck på "1" på knappsatsen för att välja "Get Tunes och toner" från menyn och sedan "3" för att få tillgång till "Mina ljud."

3 Tryck på "3" för att få tillgång till "Record". Håll telefonen upp och spela oavsett ljud eller musik som du vill använda som ringsignal i mikrofonen. Stoppa inspelningen genom att trycka på den högra funktionsknappen.

Spara ljud som ringsignal

4 Markera det ljud du just spelat in, sedan tryck på höger menyknapp och bläddra till alternativen. Välj "Till PIX Place." Detta gör att du kan fästa ljud till ett MMS.

5 Trycka på stoppknappen för att återgå till huvudskärmen. Klicka på "Meny" och tryck på riktningsknappen åt vänster två gånger, "2" -tangenten och "5" för att få tillgång till PIX Place.

6 Välj ljudet från PIX Place menyn och klicka sedan på alternativet för att skicka ett MMS. Ange ditt eget telefonnummer med riktnummer och tryck skicka.

7 Vänta tills telefonen för att ta emot ett MMS. När det visas, klicka på "Alternativ" och välj "Spara som ringsignal." Du har nu en egen ringsignal som skapats på din telefon.