Hur man WIRE CDX-GT06

December 17Installera Sony CDX-GT06 in-dash CD-spelare i bilen kräver anslutning av enheten till bilens ljud och elsystem. Om du har ett kabelnät, är allt du behöver göra ansluta trådarna i anslutning. Utan en sele, kan du manuellt koppla CDX-GT06 till bilen genom att ansluta var och en av kablarna från stereo till motsvarande ledningar i bilen. Löda samman trådarna, sedan täcka lodet med krympslang ger en säker och långvarig förbindelse. De flesta nya stereo som CDX-GT06 använda en gemensam, färgkodade ledningssystem.

Instruktioner

1 Koppla bort den negativa batterikabeln på bilen. Klipp av sele ansluten till bilens ledningar till aktieljudmottagare. Skär kablarna till samma längd. Strippa den sista halv tum av isoleringen bort av varje tråd.

2 Skala den sista halv tum av isoleringen bort av trådarna är anslutna till CDX-GT06. Skär två-tums längder av krympslang för varje tråd och skjut dem över trådarna.

3 Välj den grå kabeln från CDX-GT06 och vrid den bara tråden till höger front positiva högtalarkabel för fordonet. Tryck på varma lödkolven till plåten tills koppartråden är varm. Tryck lodet till tråden tills en droppe smälter bort. Ta bort både lod och järn. Använd denna metod för alla anslutningar.

4 Anslut den grå-svart tråd på selen till höger front negativa högtalarkabeln på fordonet. Matcha den vita kabelnätet till den vänstra främre positiv högtalarkabel och vit-svart kabelnät till vänster-front negativa högtalarkabel.

5 Anslut den röda kabelnätet till 12 volt kopplas strömkabeln från fordonet. Fäst den gula ledningen till 12 volt konstant strömkabeln. Matcha den orange tråden till belysningskabeln. Anslut den svarta kabeln till fordonets jordplanet.

6 Löd den violetta kabeln till höger bakre positiva högtalarkabel. Matcha violett-svart tråd till höger bakre negativa högtalare. Anslut den gröna kabeln till den vänstra bakre positiv och grön svarta kabeln till den vänstra bakre negativa.

7 Skjut krympslang så att den täcker de lödfogar på var och en av trådarna. Rikta värmepistol på slangen och slå på den. Starta värmepistol vid 12 inches bort från ledningarna och sakta flytta den närmare, vinka den fram och tillbaka för att täcka alla anslutningar. När slangen börjar krympa, sluta röra pistolen närmare och hålla vinka den tills allt av slangen krymper tätt.

8 Anslut den negativa batterikabeln på bilen.