Hur man ansluter en XM Radio till en förstärkare

July 4

Satellit radiotjänster, såsom XM Radio, ger en mängd programmering sort för abonnenten. Du kan lyssna på och njuta av musik, nyheter, prata och sport - alla med digital skärpa och utan statisk, brus eller störningar. Att få full glädje av din XM Radio i ditt hem, du vill ansluta XM Radio receivern till ditt hemma förstärkare eller mottagare. Det tar inte några speciella verktyg, redskap, eller elektronik förmåga att göra anslutningen.

Instruktioner

För XM Radio med linje ut

1 Undersök din XM Radios ljudutgångarna för en "Line-out" jack. Detta kommer att vara en 3,5 mm kvinnlig minijack-kontakt inbyggd i kroppen av radion. Om du ser en av dessa vidare till steg 2. Om du inte, fortsätt till Sektion två eller tre.

2 Anslut en 3,5 mm hane minikontakt till dubbla manliga RCA adapter kabeln till line-out på din XM Radio. Sätt i 3,5 mm plugg i uttaget och tryck rakt in tills det inte går längre. Den adapterkabel är allmänt tillgänglig från återförsäljare av elektronik.

3 Anslut RCA-kontakterna på din adapterkabel till extraingången på förstärkaren. Anslut den röda kontakten i den röda uttaget och den vita kontakten till det vita uttaget.

För XM Radio med ett hörlursuttag

4 Hitta hörlursuttaget på din XM Radio. Detta kommer att vara en 3,5 mm hona minikontakt inbyggd i kroppen av radio och märkas. Om du ser en av dessa vidare till steg 4. Om du inte, gå till steg 5.

5 Anslut en 3,5 mm hane minikontakt till dubbla manliga RCA adapter kabeln till line-out på din XM Radio. Sätt i 3,5 mm plugg i uttaget och tryck rakt in tills det inte går längre. Den adapterkabel är allmänt tillgänglig från återförsäljare av elektronik.

6 Anslut RCA-kontakterna på din adapterkabel till extraingången på förstärkaren. Anslut den röda kontakten i den röda uttaget och den vita kontakten till det vita uttaget.

För XM Radio med dockningskontakt

7 Skaffa en radiospecifik dockningskontakt, tillgänglig från tillverkaren eller återförsäljaren som bär din specifika radiomodell, om det inte finns någon line-out eller hörlursuttaget på din XM Radio.

8 Anslut radion i dockningskontakten genom att rikta in stiften på basen av radio med kontakten på bryggan och skjuta radion i dockan.

9 Anslut en 3,5 mm hane minikontakt till dubbla manliga RCA adapter kabeln till line-out av dockningskontakten. Sätt i 3,5 mm plugg i uttaget och tryck rakt in tills det inte går längre. Den adapterkabel är allmänt tillgänglig från återförsäljare av elektronik.

10 Anslut RCA-kontakterna på din adapterkabel till extraingången på förstärkaren. Anslut den röda kontakten i den röda uttaget och den vita kontakten till det vita uttaget.