Hur storlek bil Högtalare för en bil

March 25

Hur storlek bil Högtalare för en bil


Förutom att behöva byta bilens lager stereo, lägga till en förstärkare och subwoofer box, måste du byta ut dörren och bakre högtalarna också. Innan du kan gå ut och börja köpa dem utifrån enbart ljud, måste du veta hur man mäter dem först. Hålen som de passar in är storleksspecifika, och bara någon högtalarstorlek kommer inte att göra. Få noggranna mätningar inte tar mycket lång tid alls.

Instruktioner

1 Använd demonteringspanelen för att ta bort bultarna som håller dörrens panel på plats. När luckan har tagits bort, kommer du att se att högtalaren är ansluten till ramen av bildörren.

2 Använd måttband för att bestämma storleken på högtalaren genom att köra den från en sida av könen till den andra. Också mäta avståndet från var och en av skruvarna över från varandra också. Denna mätning kommer att vara den storlek som behövs för att ersätta din dörr högtalare.

3 Återmontera dörrpanelen, placera varje tapp tillbaka till sin ursprungliga plats.

4 Öppna bakluckan på bilen. Du kommer att se den bakre delen på högtalarna, som kommer att vara tillräcklig för att mäta högtalaren.

5 Använd måttband för att hitta avståndet mellan flera placerings skruvarna och storleken på högtalarkonen själv. Detta kommer att ge dig den storlek som behövs för att ersätta de bakre högtalarna också. Nu när du har rätt mått, kan du börja att på allvar titta på några av de bättre alternativ som är tillgängliga för dig.

Tips

  • Du kan också gå in på länken till Crutchfield hemsida. Där kan du ange märke och modell av bilen, sedan tas till lämpliga storlekar högtalar för din bil. Detta är en mycket enklare metod, men det finns ingen garanti för att informationen är korrekt och aktuell. Det enda sättet att vara säker på är att mäta högtalarna själv.