Audi A4 Chrome avgassystem tips

February 8

Audi A4 Chrome avgassystem tips


För att hitta rätt slutrör för din Audi A4, mäta diametern på avgasröret. Denna diameter bör vara lika med diametern av inloppet av spetsen. Med denna mätning, kan du leta efter en mängd olika avgassystem tips. När du köper ett tips, läs installationsanvisningarna. Några tips klämma på avgasröret och kan installeras hemma, medan andra tips måste svetsas på plats.

Triple förkromning

Trippel förkromade tips är tillgängliga från ett antal återförsäljare. Stål gör upp kroppen av spetsen och avslutningen är en lysande krom. Dessa tips ser bra ut på Audi A4 och ge fordonet en sport-prestanda utseende. Däremot anser de körförhållanden innan de köper en förkromad spets. Chrome är benägen att flisning och slitage och om du kommer att köra på vägar med löst grus eller smuts kan spetsarna slits ut snabbare.

Polerat rostfritt stål

Ett annat alternativ för en kromliknande finish på en avgas tips är att använda polerat rostfritt stål. Tillverkarna av dessa tips hävdar att polerat stål inte bära så lätt som krom och kan pågå i upp till en miljon miles. Lacket på spetsen är lätt att rengöra med hjälp av stål polish finns på många järnaffärer. Det finns många olika stilar av tips att välja mellan när du använder helt i rostfritt stål, så är det troligt att hitta det du vill ha för Audi A4.

Andra alternativ

Även om det inte lika vanligt som de andra material, är några tillverkare börjat erbjuda svarta kromade tips. Dessa tips har glans och hållbarhet av rostfritt stål, men med en djup svart färg. Dessutom har vissa kromade stålhätta LED-lampor inne i en inre och yttre vägg. Dessa lampor koppla in parkeringsljussystemet Audi och ger bilen en gata-racing look.