Lägga till musik till en iPod från Windows Media Player

January 31

Musik kan läggas till eller tas bort från en iPod med hjälp av iTunes programmet. Dock kan musiken på datorn redan sparas i Windows Media Player, så kanske du föredrar att använda det programmet, eller du kanske har upplevt ett problem med iTunes och behöver använda Windows Media Player i stället. IPods, tyvärr, är inte kompatibla med Windows Media Player, men det är ett program som du kan ladda ner som gör att du kan lägga till musik till enheten via Windows Media Player.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera 30-dagars gratis testperiod för MGTEK dopisp programmet (se Resurser).

2 Öppna Windows Media Player. Ett fönster visas då i mitten av programmet. Klicka på "Free i 30 dagar" i detta fält.

3 Anslut din iPod till datorn. Ett annat fönster öppnas och du blir tillfrågad om du vill synkronisera enheten med Windows Media Player. Klicka på "Ja" och sedan starta om Windows Media Player.

4 Klicka på "Sync" högst upp i programmet. Du kommer då att se namnet på iPod på den högra sidan av programmet.

5 Klicka på "Library" till vänster om Windows Media Player. Välj sedan "Songs" -knappen i mitten av programmet.

6 Högerklicka på de låtar du vill lägga till din iPod. Välj "Lägg till synkroniseringslistan." Varje låt du väljer kommer att visas i synkroniseringslistan på den högra sidan av programmet.

7 Klicka på "Start Sync" knappen som finns under listan över låtar du valde i föregående steg. Musiken kommer sedan att läggas till din iPod från Windows Media Player.

Tips

  • MGTEK dopisp fungerar inte med vare sig iPod Touch eller iPhone med firmware OS 3.0.