De bästa Gelcoat Puts

October 2

De bästa Gelcoat Puts


Oavsett om du återställa en äldre båt till sin forna glans eller har bara målas en ny båt, är det viktigt att använda bästa möjliga gelcoat polish för att få tillbaka den ursprungliga glans efter våtslipning. Även om det finns många produkter på marknaden som säger att de kan polera gelcoat finish, endast ett fåtal har verkligen visat sig vara lätt att applicera och ta bort liksom fullt polska gelcoat ytor för skydd.

Meguiar Marine / RV

Meguiar: s, populär bland fordons hobby för sin mycket effektiv linje av polish och vax, är också involverade i tillverkning av marina gelbeläggningar. Det system som används av Meguiar: s är en enstegs polish. Flagship premium renare / vax används efter den initiala våta slipning av en nymålad gelcoat avsluta med en buffert för att avlägsna slip repor och polera finishen på båten, och kan användas för att återställa gamla finish genom att ta bort oxidation och vattenfläckar.

Gel Coat Labs Professional Marine Polish & Shine Kit

Gelcoat Labs gelcoat polish säljs som en komplett sats för att återställa den yta på din gamla båt. Ingår i satsen är polermedel samt en finish rengöring lösningsmedel i en sprayflaska, skum skrubber och Polerskiva av skum som passar på en kardborre montera omloppsputsdyna. Gelcoaten Labs kit är mycket mer arbetskrävande än övriga produkter, och är dyrare, men med omsorg och genom att följa anvisningarna noga, kan du uppnå en väl restaurerade gelcoat avslutning på båten hemma utan att behöva göra ytterligare inköp.

Yacht Brite Buff Magi och Pro polska

Yacht Bright erbjuder en tvåstegsprocess för rengöring och polering din gelcoat färdig båt. Den första etappen, Buff Magic är en pasta som gäller med en omlopps buffert för att skära igenom oxidation och fläckar. Buff Magi kan inte användas för att god effekt utan en omlopps buffert. Det andra steget, Pro polska, appliceras med en omlopps buffert samt och ytterligare jämnar ytan av gelcoat yta att ta fram en glänsande spegelliknande glans.

Omstrukturera Produkter Professional Marine Polish Sealant

Omstrukturera Marine Products erbjuder dess marina polish och tätningsmedel som, till skillnad från vissa polermedel, fungerar också som en typ av marint vax. Omstrukturera produkter polish kan appliceras på lätt oxiderad skrov med eller utan en omlopps buffert, men bör endast användas för lätt oxiderade eller missfärgade ytor i behov av rengöring. För ytterligare oxidation borttagning, omstrukturera produkter erbjuder också en rad av polering produkter att skära igenom år av försummelse att ta fram glansen i gelcoat ytor.