Hur man ansluta en MP3-spelare till en bilstereo Deck

February 16

Hur man ansluta en MP3-spelare till en bilstereo Deck


Kompakt och bekväm, MP3-spelare låter dig lyssna på din favoritmusik utan att behöva ta itu med flera cd-skivor, kassetter och andra traditionella medier. MP3-spelare lagra låtar på en hårddisk som liknar den i din dator. MP3-spelare innehåller en domkraft som inte bara accepterar hörlurar, men också en stereokabel för att ansluta enheten till en stereoanläggning. Du kan även ansluta en MP3-spelare till bilens stereo däck.

Instruktioner

Ansluta din MP3-spelare till bilstereon - FM-sändare

1 Stäng av MP3-spelare.

2 Leta reda på batteriluckan på undersidan av FM-sändaren. Öppna dörren och installera de nödvändiga batterierna. Slå inte på FM-sändaren ännu.

3 Anslut 1/8-tums stereo kabel ansluten till FM-sändaren i hörlursuttaget på sidan, framsidan eller baksidan av din MP3-spelare. Om FM-sändaren inte har en stereokabel fäst vid den, koppla ena änden av en 1/8-tums stereokabel i "Input" uttaget på sidan av FM-sändare och den andra änden i din MP3-spelare hörlurs jack.

4 Slå på både din MP3-spelare och FM-sändare. Slå på bilens stereo. Ställ in FM-sändarens tuning kontroll till en station som inte används i ditt område. Tune bilens stereo till stationen du in på din FM-sändaren.

5 Tryck på "Play" på din MP3-spelare. Använd FM-sändaren är finjustering för att justera stationens mottagning. Du kommer att höra låten spelas på din MP3-spelare via bilens högtalare. Om du inte hör låten, justera FM-sändarens finjustering kontroll eller justera bilens styrstereostation.

Ansluta din MP3-spelare till bilstereon - kassettadapter

6 Stäng av MP3-spelare.

7 Sätt kassettadaptern i bilstereons kassettspelare. Kassettadapter går till bilens stereo precis som en vanlig kassettband.

8 Anslut 1/8-tums stereo kabel ansluten till kassettadaptern i hörlursuttaget på sidan, framsidan eller baksidan av din MP3-spelare.

9 Slå på bilens stereo.

10 Tryck på "Play" på din MP3-spelare. Du kommer att höra låten spelas på din MP3-spelare via bilens högtalare. Om du inte hör låten, tryck på "kassett", "Tape" eller liknande knapp på bilens stereo att sätta stereo i kassettläge.

Ansluta din MP3-spelare till bilstereon - AUX-ingång Jacks

11 Stäng av MP3-spelare.

12 Anslut ena änden av en 1/8-tums stereokabel till hörlursuttaget på sidan, framsidan eller baksidan av din MP3-spelare.

13 Anslut den andra änden av 1/8-tums stereokabel till "Auxiliary Input" uttaget på framsidan av bilens stereo.

14 Tryck på "AUX" eller liknande knapp på bilens stereo för att aktivera extraingången på bilens stereo.

15 Tryck på "Play" på din MP3-spelare. Du kommer att höra låten spelas på din MP3-spelare via bilens högtalare.

Tips

  • Kom ihåg att 1/8-tums stereo jack är standard på MP3-spelare och FM-sändare. Om din MP3-spelare har en större hörlursuttag, köpa en stereokabel som matchar din MP3-spelare hörlursuttag, men har å andra änden av kabeln en 1/8 tums jack. Du kan också köpa en adapter för att konvertera din MP3-spelare hörlursuttag till 1/8 tum.
  • Om din bilstereo och MP3-spelare är Bluetooth, kan du överföra låtar från MP3-spelare till stereon trådlöst via Bluetooth. Aktivera Bluetooth kontroll på både MP3-spelaren och bilstereon, och tryck sedan på "Play" på MP3-spelare för att lyssna på musik via bilens högtalare.