Hur man identifierar Generic universalfjärrkontroller

February 18

Hur man identifierar Generic universalfjärrkontroller


Med den ökande populariteten för många underhållningsenheter som ansluten till en enda TV uppstår det gemensamma problemet med vardagsrum som innehåller alltför många fjärrkontroller. Lösningen på detta är antingen att kasta ut dem och lära sig att älska vandra fram och tillbaka från TV till soffan, eller få en generisk universell fjärrkontroll som styr kabelbox, DVD-spelaren och även stereo. Det är lätt att identifiera en som fungerar för ditt system.

Instruktioner

1 Börja med att läsa förpackning av fjärrkontrollen. Se till att det står "universella" någonstans på den. Dessa fjärrkontroller är ofta stora och skrymmande, men inte alltid.

2 Titta på knapparna på fjärrkontrollen. Leta knappar märkta med olika enheter, som "TV" och "DVD" och "Cable." Detta indikerar att den avlägsna kan användas för att styra olika saker samtidigt.

3 Medan du tittar på knapparna, leta efter en som säger "Code" eller "TV-koden." Detta indikerar att fjärrkontrollen är programmerbart.

4 Slutligen, läsa på baksidan av förpackningen, efter en lista över enheter som fjärrkontrollen kommer att arbeta med. Om denna lista är det, har du hittat en generisk universalfjärrkontroll.

Tips

  • Några "universella" fjärrkontroller fungerar inte med alla typer av TV. Köp inte en universell fjärrkontroll om du inte är säker på att det kommer att fungera med din tv.