Hur man lägger musik på din iPod från iTunes-biblioteket

April 5

Hur man lägger musik på din iPod från iTunes-biblioteket


Apples program hantera musik och lagra gränssnitt för att köpa musik är iTunes-programmet. ITunes är också den centrala kontrollpunkten för att sätta musik på en iPod, iPad eller iPhone. En gratis nedladdning på Apples webbplats, är iTunes ett lättanvänt program. Processen att överföra musik till en iPod är enkel men kräver viss kunskap om hur iTunes fungerar. Överföringen Proceduren är densamma för alla Apples mobila enheter.

Instruktioner

1 Anslut din iPod till datorn med USB-kabeln.

2 Starta iTunes.

3 Välj din iPod från listan över anslutna enheter i iTunes. Menyn för detta är "Devices" menyn på den vänstra sidan av skärmen.

4 Klicka på menyalternativet som säger "Music" på toppen av huvud iTunes skärmen.

5 Markera rutan som säger "Synkronisera musik." Du kan välja att synkronisera hela musikbiblioteket eller endast markerade spellistor på denna punkt genom att välja en radioknapp.

6 Klicka på "Apply". Detta börjar synkroniseringen. Din iPod visar huruvida enheten fortfarande synkroniserar och meddelar dig när processen är klar.

7 Välj iPod under menyn "Devices" och klicka på "Mata ut" -ikonen innan du kopplar den.

Tips

  • Innan du synkroniserar din iPod med iTunes, titta på statusfältet kapacitet längst ner i iTunes-fönstret. Det visar det tillgängliga utrymmet på din iPod för musik och hur mycket utrymme dina musikval ta.