Hur man väljer rätt motorcykel Shipping Company

July 9

Hur man väljer rätt motorcykel Shipping Company


Om du flyttar till ett nytt område och behöver för att få din motorcykel levereras till din nya plats, kanske du undrar hur man väljer rätt motorcykel rederiet.

Det finns många motorcykel rederier du kan välja mellan, men det betyder inte att de kommer att ta hand om din motorcykel det sätt som du önskar för dem till.

Instruktioner

1 För att hitta en motorcykel rederi, har du många alternativ. Du kan titta i din städer katalogen och ringa motorcykel rederier som är noterade. Om ditt område inte har en motorcykel rederiet kan du också kontrollera internet och hitta ett företag på nätet som kommer att kunna leverera din motorcykel för dig.

Slutligen, kan du be dina vänner som rider. De kanske känner av en motorcykel rederi som de litar på sina motorcyklar och att de har haft goda erfarenheter med. Du kanske också vill be deras råd om vilka rederier att hålla sig borta från. Word of mouth är det bästa sättet att ta reda på om ett företag är värt pengarna eller om de kommer att behandla din motorcykel med respekt.

2 När du hittar en motorcykel rederiet du kommer att vilja ställa några frågor innan du anlitar dem. Det är viktigt att ta reda på hur väl företaget kommer att behandla din motorcykel och vad du behöver göra för att förbereda din motorcykel för sjöfarten.

Det första du behöver veta är om du ska dränera vätskor från din motorcykel. Det kan vara farligt sjöfarten en motorcykel som drivs upp och har olja och vatten i den. Om de inte vill att du ska dränera vätskor, fråga om det är en del av fraktkostnaden och om de kommer att dränera dem i stället.

3 Du bör också ta reda på om din motorcykel kommer att häck eller om de kommer att leverera det med någon förpackning. Om de inte har för avsikt att paketera din motorcykel, kan du välja en annan motorcykel rederiet.

Det är inte klokt att levereras med ut trälådor som motorcykeln kan drabbas av mer transportskador när den inte häck som om det paketerades tätt och säkert.

4 Innan du hyra en motorcykel rederiet, måste du se till att företaget är fullt försäkrade. Inte bara bör föraren vara försäkrad men du måste se till att företaget har tillräcklig försäkring för att täcka hela kostnaden för din motorcykel i händelse av en olycka eller skada.

5 Slutligen kommer du vill veta var de kommer att leverera din motorcykel. Kommer de släpper den på ditt hem eller måste du gå till ett lager för att plocka upp den? Du kan behöva betala extra för motorcykeln som ska levereras till ditt hem. Detta kan vara det bästa alternativet för många som du kommer att kunna kolla över din motorcykel innan du hävdar att det som oskadade. Du kan känna rusade plocka upp från en annan plats.

6 Ett sista tips om motorcykel rederier är att den tid de säger att det kommer att ta att skicka din cykel är oftast fel. Se till att du är förberedd för förseningar. Det är väldigt vanligt att rederier att vara avstängd i flera dagar.

Medan du är här ta en titt runt eHow för andra stora hur man artiklar.