Hur man använder en T-Mobile SIM Med iPhone

June 21

En vanlig kompatibel med iPhone-användare är omedelbart låst i ett avtal med AT & T, ensam leverantör av tjänster för Apples mobiltelefon, lämnar dem som vill använda en annan tjänst eller stanna med sin iPhone under resa till främmande länder utan roamingavgifter av tur. Några modifieringar kan göras till iPhone emellertid så att den kan användas på T-Mobile nätverk via ett SIM-kort. Innan kortet kan användas, emellertid måste telefonen vara "jailbreakad."

Instruktioner

Jailbreaka iPhone

1 Säkerhetskopiera iPhone innan någon jailbreak förfarande.

2 Anslut till en Wi-Fi-nätverk via iPhone.

3 Öppna Safari att hitta en jailbreak verktyg som JailbreakMe Spirit eller redsn0w (se Resurser).

4 Besök JailbreakMe genom iPhone och skjut bar över där det står "Skjut för att Jailbreak." Vänta tills operationen är klar.

5 Anslut iPhone till iTunes och ladda ned rätt version av Anden Jailbreak Tool (Windows, Mac eller Linux). Öppna Anden verktyget. Klicka på "Jailbreak." Vänta tills operationen är klar.

6 Ladda upp redsn0w tillägg till iPhone och starta programmet. Välj firmware version; detta är bara användbar på 4,0 eller 4,1. Välj "Install Cydia" och klicka på "Nästa". Använd DFU-läge för att installera paus.

7 Öppna Cydia programmet.

8 Lägg till och installera programmet repo666.ultrasn0w.com.

9 Starta om iPhone.

Sätt i T-Mobile SIM-kort

10 Använd en nål eller ett gem för att trycka på knappen i det lilla hålet till vänster om SIM-kortfacket på toppen av iPhone.

11 Ta ut SIM-kortshållaren och AT & T SIM-kort.

12 Placera T-Mobile SIM-kort i facket.

13 Sätt SIM-kortshållaren i SIM-kortfacket. T-Mobiles nät är nu användbar i telefonen.