Hur man programmerar en FOB för 1996 Tahoe

October 17

1996 Chevy Tahoe fjärrstyrt centrallås, till skillnad från dem på nyare modeller, inte programmerbar med hjälp av en tryckknapp gränssnitt. I stället måste du använda en bygel med SUV OBD-II (On-Board Diagnostics) kontakt för att komma in i Tahoe programmeringsläget. Jumper trådar finns på de flesta bildelar butiker, inklusive bilstereo butiker. En Chevrolet återförsäljare kan också programmera nyckelbricka för dig, om du föredrar att inte göra denna uppgift själv.

Instruktioner

1 Stäng av Tahoe motor. Inspektera undersidan av förarsidan instrumentpanelen för att hitta OBD-II-port - är detta den port som du använder för att ansluta en streckkodsläsare till Tahoe.

2 Räkna till det fjärde uttaget från vänster. Sätt ena sidan av bygel i det fjärde uttaget. Sätt i den andra sidan av kabeln i den åttonde terminal (den sista terminalen på den översta raden).

3 Kontrollera att Tahoe dörrar har låst låses upp. Du bör höra dem fungera. Om du inte gör det, försöka skjuta trådarna i en lite längre, eller kontrollera att de är knutna till rätt plintar.

4 Tryck och håll "Lås" och "Lock" knappar på nyckelbrickan. Efter 15 sekunder, bör Tahoe dörrlås fungera igen.

5 Upprepa steg 4 för att programmera en annan fjärr inom en minut efter att programmera den första.

6 Ta bort bygel kabelanslutningar från OBD-II-terminaler när du är klar.