Lägga till en GPS-chip till en XV6800

July 27

HTC Mogul XV6800 är en mobil smartphone som körs på en mängd olika nät, inklusive Verizon och Sprint. Även om telefonen har kommit med en inbyggd Global Positioning System, eller GPS, chip, funktionen aktiveras inte vid köp. För att komma åt det här alternativet måste du ange programmering av telefonen och justera vissa inställningar. Detta tar några gratis nedladdningar och hacka, men det är lagligt att göra.

Instruktioner

1 Installera HTC Mogul synkroniseringsprogram på datorn, om du inte redan har gjort. Detta kom med ditt köp på en tillgänglig installations-cd.

2 Ladda ner Hard-SPL upplåsning programvara från I Behöver File webbplats (se Resurser). Denna fil krävs för att låsa upp telefonen och få tillgång till programmeringen. Efter avslutad Hard-SPL nedladdning, ladda ner Titan Radio filen från jag behöver File webbplats (se Resurser).

3 Dubbelklicka på den nedladdade Hård SPL fil för att ladda sin aktiveringsfönstret. Filen är redan en körbar fil eller exe, så du behöver inte installera något, och programmet laddas automatiskt. Följ korta uppsättning uppmaningarna tills du når en slutförd. Denna programvara körs med synk programmering för att låsa upp din mobiltelefon.

4 Ladda HTC Mogule Sync, och ansluta mobiltelefonen till datorn via en USB-kabel. Medan synkroniseringen sker genom att hålla ned "Power" och "Reset" knapparna på telefonen tills skärmen på din HTC fryser.

5 Håll ned på "Power" -knappen stilla när fryser skärmen och tryck sedan på "Camera" och "Återställ" för att komma in i HTC Moguls bootloader läge.

6 Öppna Titan programvara du hämtat och följ anvisningarna på skärmen. Titan programmering laddar direkt i HTC Mogul, vilket ger dig tillgång till GPS-chip. För att använda GPS på Mogul telefonen väljer "Start", "Inställningar", "System" och "extern GPS."