Coby MP3-spelare Instruktioner

June 17

Även om inte lika känd som några av de större elektronikföretag, producerar Coby ett komplett sortiment av MP3-spelare, från de enklaste USB-minne modeller till mer avancerade modeller med videofunktioner. Här ska vi titta på ett par Coby modeller - den MP300 och MP610 - och ge dig de grundläggande instruktionerna för att komma igång.

Slå spelaren

Coby MP3-spelare drivs i ett av två sätt - antingen med en vanlig AAA-batteri eller med ett inbyggt uppladdningsbart batteri. USB-minne modeller - inklusive MP300 - körs på en AAA-batteri. Att ett batteri, helt enkelt skjuta USB-skyddet från toppen av spelaren och ta bort batteriluckan. Sätt i batteriet, byt ut batteriluckan och USB lock. Andra modeller - inklusive MP610 - har det uppladdningsbara batteriet som använder den medföljande USB-kabel för att ladda. För att ladda dessa spelare ansluter USB-kabeln till USB-porten, som är belägen på undersidan av spelaren och den andra änden till datorn.

Stänga av spelaren På / Av

För att slå på eller stänga på MP300 och andra USB-minne spelare, leta på play-knappen på ovansidan av spelaren - det är rätt på kontrollpanelen. Håll knappen tills spelarens LED fram indikatorn tänds. Att stänga av den genom att trycka på play-knappen igen och håll den tills LED lampan släcks. För att slå på MP610 genom att skjuta strömbrytaren - som ligger på höger sida av spelaren - ner och håll den tills skärmen slås på. För att stänga av strömmen, skjut strömbrytaren ner och håll den tills skärmen stängs av.

Laddar Musik / videor till spelaren

Att överföra musik till den MP300 bort USB-höljet och anslut spelaren till datorns USB-port. När den är ansluten datorn kommer automatiskt att känna igen din spelare och det kommer att dyka upp i "Den här datorn" som en flyttbar enhet. Dubbelklicka på enheten och sedan öppna den mapp där du lagrar musik på datorn. Klicka på de låtar du vill ha på din spelare och dra dem till mappen enhet för att kopiera dem till spelaren. Om du laddar musik på MP610 ansluter spelaren till datorn med den medföljande USB-kabeln och följ samma instruktioner som MP300.

Spela musik / video

Att spela musik på MP300 använder pilknapparna ovanpå spelaren att bläddra till huvudmenyn på LCD-skärmen och tryck på play-knappen. Detta tar dig till en "spela musik" alternativ; Tryck på play-knappen igen för att starta din musik. Om du vill spela musik eller video på MP610 genom att trycka på "Enter", som ligger i centrum av den cirkulära ratten på framsidan av spelaren. Använd vänster och höger knapp på sidan av ratten för att bläddra till musik eller video och tryck sedan på "enter" för att välja vilken du vill. När du är i rätt meny, använd upp och ner-knappen på ratten för att bläddra till den låt eller video som du vill titta på och återigen trycka på "enter" för att välja det.