Hur man tar bort Strålkastare & Signal Arm Från 1984 BMW 525I

October 13

Om strålkastaren och blinkers i 1984 BMW 525I, en del av BMW 5-serien, är skadade eller trasiga, måste du ersätta dem. Strålkastare och blinkers är två separata sammansättningar som bor bredvid varandra på den främre änden av fordonet. Lyckligtvis, ta bort dem inte kräver att flytta alla övriga främmande delar, såsom galler eller stötfångare, som är en vanlig del av ersättningsförfarandet många andra fordon. Räkna med hela jobbet att ta ungefär en timme för båda sidor av den främre änden.

Instruktioner

1 Stäng av 1984 BMW 525I om det var på och prop öppna huven.

2 Leta reda på 10mm bult ovanpå blinkersenheten och ta bort den.

3 Dra blinkersenheten ur fender tills du ser ledningsnätet bakom det. Koppla ur ledningsnätet och dra tur signalerar resten av vägen ut ur kåpan.

4 Ta bort de två 10mm bultar på toppen av strålkastare montering samt ett avslöjas när du tog bort blinkers.

5 Dra strålkastare församling framåt, bort från motorrummet, tills du lätt kan nå de två kablage. Koppla kablagen och dra strålkastaren helt.

6 Upprepa de tidigare försöken att ta bort strålkastaren och blinkers för den andra sidan av den främre änden av din 1984 BMW 525I.

Tips

  • Placera målartejp runt stötfångaren och fender om du är rädd för att repa dem medan du tar bort blinkers och strålkastare.
  • Spara lökarna inuti aggregaten för återanvändning i andra församlingar.