Hur gör jag Jailbreak min iPhone?

March 12

Hur gör jag Jailbreak min iPhone?


Det finns många saker som en jailbreaked iPhonethat kan göra, som en vanlig iPhone kan inte. Detta inkluderar filmar och köra program som inte är godkända av Apple, däribland många som har skapats av en gemenskap av människor som ger bort dem gratis. Processen att jailbreaking en iPhone har förenklats, så nu kan vem som helst göra det med hjälp av en Mac eller en PC. IPhone är inte skadad på något sätt och det kan lätt återställas till sitt ursprungliga tillstånd, om så önskas.

Ladda ner Jailbreak programvara

Gå till ZiPhone och betala för den senaste versionen av jailbreak programvara (se länk i Resources). Ladda ner mjukvaran till skrivbordet på datorn.

Kör Jailbreak programvara

Kör iTunes. Dubbelklicka på Jailbreak programvara för att aktivera den. Koppla in den ena änden av USB-kontakten till iPhone och koppla in den andra änden av USB-kontakten till en USB-port på datorn.

Avsluta Jailbreaking iPhone

Vänta tills ikonen på iPhone visas i den vänstra sidan av iTunes-programvaran. Klicka sedan på "Jailbreak iPhone" på Jailbreak programvara. Vänta några minuter tills iPhone startskärmen återställer sig själv och visar ikonen Installer.app. Koppla iPhone från USB-porten. Avsluta iTunes och avsluta Jailbreak programvara.