Kawasaki Vulcan 1500 Specifikationer

April 22

Kawasaki Vulcan 1500 Specifikationer


Kawasaki Vulcan 1500 är en av de mest bestående metriska kryssare, populär för sina robusta bra utseende, kraftfull drivlina och glänsande, kromade tillbehör. Lätt anpassas för att skapa en one-of-a-kind kryssare, var Vulcan 1500 Classic avgick efter 2009 års modell. Med ett omfattande sortiment av eftermarknadstillbehör finns, kan Vulcan 1500 vara utklädd för touring eller vänster som är för boulevard cruising.

drivlina

Kärnan i Vulcan 1500 är en gummimonterad, 90-kubik-tums bränsleinsprutning matad, vätskekyld V-Twin motor. Dess skulpterade-krom cylindrar inställda på en 50-graders lutning och polerade kylflänsar förbättra den övergripande profil. Var och en av de stora V-twin cylindrar har fyra ventiler, som öppnas och stängs av en enda överliggande kamaxel, som producerar mer än 84 foot-pounds av vridmoment vid 2800 rpm. Synkroniseras med en fem-växlad växellåda, ger utväxling och bränsleinsprutning bränslesystem en perfekt matchad kombination för både avslappnad highway cruising och snabb acceleration som krävs för säker jaunts i stadstrafik. Den innovativa Positiv Neutral Finder möjliggör enkel växling från första växeln i neutralläge. Den slutliga kardandrivning är tyst och lättskött.

Chassi, bromsar, stil och komfort

Cutting en lång, lågt hängande profil är Vulcan 1500 chassi ren cruiser. En låg sitthöjd på 27,6 inches med ett brett styre och framåt monterade golvskivor ger föraren med optimal komfort. Med sina breda, kromade, tråd ekerhjul med fett främre och bakre däck och framträdande krom strålkastare, Vulcan 1500 är lika elegant som den är funktionell. Framvagn är hydraulisk gaffel och den bakre är dubbla stötdämpare med fem-vägs justerbar förspänning, som ger en plysch, bekväm körupplevelse. De främre bromsarna enda hydraulisk skiva med två bromsok och bakbromsarna är enda hydraulisk skiva.

Mått och Ytterligare specifikationer

Vulcan 1500 väger 659 pund. torr. Det är 98,6 inches lång, 39,2 inches bred och 44,9 inches hög. Dess axelavstånd är 65,6 inches. Instrumentpanelen består av en hastighetsmätare, bränslemätare och varningslampor. Bränsletanken har en 5-gallon kapacitet.