Hur man gör en Olympus DS330 Digital Recorder Arbeta med Vista

November 9

Hur man gör en Olympus DS330 Digital Recorder Arbeta med Vista


Olympus DS 300 digital diktafon kan användas för att spela in och lagra flera timmars ljudfiler. Inspelaren levereras med ett ett program som låter dig överföra de inspelade filerna till datorn och sedan redigera dem, spela upp dem via högtalarna eller ens USB-kabel och e-posta dem till någon annan. Den version av programvaran som medföljer brännaren fungerar inte med Microsoft Windows Vista-operativsystemet dock, så om du använder det operativsystem måste du först ladda ner en nyare version av programvaran.

Instruktioner

1 Slå på din dator. Sätt i installations-CD som medföljde Olympus DS 330 digital inspelare i datorns CD-enhet. Vänta ett nytt fönster visas som frågar vad du vill göra. Klicka på alternativet för att köra programmet som finns på CD-skivan.

2 Följ instruktionerna som visas på skärmen för att installera Olympus digital inspelning version 6.0 programvara. Dubbelklicka på skrivbordsikonen för din surfning program.

3 Klicka på adressfältet högst upp i webbläsarens fönster. Navigera till Olympus supportwebbplats och klicka sedan på "Digital Recorders" (se Resurser). Klicka på alternativet för DS 330 modell och klicka sedan på "Downloads" länken.

4 Rulla nedåt i listan över tillgängliga nedladdningar och klicka på länken som "DSS Player V6 Uppgradera till V7." Vänta en stund för ett nytt fönster att visas och klicka sedan på "Save File" -knappen. Återgå till skrivbordet och dubbelklicka på "Den här datorn" -ikonen. Leta reda på mappen där dina nedladdade filer sparas. Dubbelklicka på Olympus DSS Player uppgraderingsfilen som du hämtade.

5 Följ installationsanvisningarna för att uppgradera Olympus programvara till version 7. Anslut USB-kabeln som medföljde Olympus digital inspelare i någon ledig USB-port på datorn. Dubbelklicka spelaren ikonen Olympus DSS på skrivbordet.

6 Hur man gör en Olympus DS330 Digital Recorder Arbeta med Vista


Klicka på länken "Download" längst upp i fönstret. Bläddra igenom listan med inspelade röstfiler som finns på Olympus digital inspelare och klicka på den du vill överföra till datorns hårddisk.

Tips

  • Om du inte har installations cd-skivan som kom med Olympus DS 330 recorder, kan du ladda ner programmet direkt från Olympus webbplats (se Resurser).