Etikett och regler för högtalare telefoner

June 27

Etikett och regler för högtalare telefoner


Eftersom tekniken utvecklas, nya regler som bildats för att ta itu med etikett frågor. Till exempel, även om högtalartelefon funktionen integreras i de flesta nyare telefoner har ökat produktiviteten och gjorde prata i telefon under körning säkrare, har det också lett till skadade relationer och offentliga störningar. För att undvika att kränka någon när du använder högtalartelefon, vara hänsynsfull av dem omkring dig och respekterar privatlivet för alla inblandade.

Använd inte Speaker Phone i offentlig

Om du är runt andra människor som inte är inblandade i telefonsamtal, inklusive familjemedlemmar, använd inte högtalartelefon. Inte bara är det oförskämt och störande för människorna omkring dig; tillåter främlingar att höra allt han säger kan göra personen i andra änden känna sig obekväm.

Skaffa samtycke innan sätta någon på Speaker Phone

Det är viktigt att få tillstånd innan någon på högtalartelefon. Detta gör det möjligt för henne att censurera sig själv om detta och undvika pinsamma stunder, såsom att dela något personligt att ta reda på att andra människor hörde det. En andra del av denna regel är att låta den personen vet vem som kan höra konversationen, eftersom det kan påverka vad hon faktiskt säger på telefonen. Att inte följa dessa regler kan få dig att verka mycket mindre trovärdig.

Fokusera på konversations

Även om högtalartelefon funktion hjälper med multitasking, är det lätt att bli distraherad av vad du gör. Om du talar i telefon med någon, fokusera på konversationen. Personen i andra änden kommer att veta när du inte ger honom din fulla uppmärksamhet och kunde förmodligen ta anstöt av detta. Personen kan känna sig som om han inte är tillräckligt viktigt för dig att ge honom din fulla uppmärksamhet, och det kan få bestående effekter.

Ange ditt namn när tal under ett konferenssamtal

För att undvika missförstånd när de utför ett affärsmöte via telefon, be alla inblandade i mötet för att ange sitt namn innan du talar. Detta hjälper deltagarna att matcha ett ansikte och en personlighet till varje påstående. Denna regel kan ignoreras om alla känner igen röster på linjen; även om en person inte kan göra det, förblir regeln.