Hur får Tallrikar & Registrering för en bil i Pennsylvania

May 26

När du köpa eller hyra en ny eller begagnad bil i Pennsylvania, måste du registrera fordonet och erhålla en registreringsskylt från Pennsylvania Department of Transportation, även känd som PennDOT. Om du inte kan få taggarna direkt tillfälliga taggar finns.

Instruktioner

1 Skaffa en ny titel eller har titeln för fordonet överförs från säljaren. Ansök till Bureau of Motor Vehicles för din titel och registrering. Detta kan ske genom en tagg tjänst, notarie eller en PennDOT agent. Kostnaderna inkluderar ett minimum av $ 22,50 för titeln och $ 36 för registrering och taggar.

2 Få allmänt ansvar eller full täckning bilförsäkring från en giltig försäkringsbolag.

3 Fullständig registrering för att få din registreringsskylt. När du registrerat får du din registrering klistermärke och ny platta eller så kan du ha din gamla plåten överförts från ett annat fordon. Om det behövs kan du få en tillfällig registrering och plåt från en auktoriserad bilhandlare, eller en tagg och titel service.

4 Få det kontrollerade fordonet inom 10 dagar och få dina inspektions klistermärken på passerar inspektion.

Tips

  • Det är bäst att hitta en auktoriserad PennDOT plats som kan hantera alla stegen på en gång.
  • Om du inte har registrerat fordonet eller erhållit din permanenta taggar eller tillfälliga taggar kan du inte köra på motorvägen. Om det upptäcks att köra utan taggar, registrering och försäkring, kan du dömas till böter och din licens kan avbrytas i upp till tre månader.